Türkiye’de ayakkabı üretiminin yüzde 40’ını karşılayan İzmir, Ayakkabı ve Çanta Fuarı’na hazırlanıyor. Bu yıl 23 – 25 Ekim tarihleri arasında İzmir’in Gaziemir ilçesinde bulunan Fuar İzmir’de yapılacak Shoexpo İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı 2019 etkinliği, 46. kez kapılarını ayakkabı ve çanta tutkunları için açacak.

SHOEXPO İZMİR FUARI ZİYARET SAATLERİ

Türkiye ayakkabı sektörünün buluşma platformu olan SHOEXPO İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı, Türkiye’nin en modern fuar alanı olan Fuar İzmir’de yapılacak. 23 Ekim Çarşamba günü başlayacak ve 25 Ekim Cuma günü sona erecek olan SHOEXPO İzmir Fuarı’nın ziyaret saatleri 10.00 ile 19.00 olarak belirlendi.

SHOEXPO 2019 İZMİR’DE NELER VAR?

İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri tarafından organize edilen SHOEXPO İzmir’de kadın, erkek ve çocuk ayakkabıları, spor ayakkabıları, terlik, çanta, valiz, cüzdan, kemer ve model tasarımlar sergilenecek.

TASARIMINI AL GEL

SHOEXPO İzmir 2019’da ayrıca, tasarımına güvenenler için “Tasarımı Al Gel” standı da açılacak. Yurt içi ve yurt dışından bir çok katılımcıya, ziyaretçiye ve tasarımcıya ev sahipliği yapacak fuarda, kendine ve yaratıcılığına güvenen tasarımcılar için, tasarımlarını sergileme fırsatı doğacak.

SHOEXPO İZMİR FUARI NEREDE? ULAŞIM BİLGİLERİ

SHOEXPO İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı 2019, İzmir’in Gaziemir ilçesinde, Zafer Mahallesi, Akçay Caddesi, 840 Sokak, Fuar Alanı, No:2 adresinde yapılacak. Fuar İzmir’e ESHOT otobüsleriyle gelmek isteyenler 610, 650 ve 92 numaralı hatları kullanabilir. Fuar İzmir Adnan Menderes Havaalanı’na 8 kilometre uzaklıkta bulunuyor ve çevre yoluna yakın konumda.