İzmir Fuarı 2019 programına göre, fuar Açıkhava konserlerinin 14 Eylül’deki konuğu Simge Sağın olacak.

İZMİR FUARI AÇIKHAVA KONSERLERİ

İZMİR FUARI ÇİM KONSERLERİ

Şarkıcı ve şarkı yazarı Simge Sağın, İzmir Enternasyonal Fuarı Çim Konserleri’nde sahneye çıkacak. 14 Eylül, saat 21.30’da Kültürpark Çim Alanı’nda en sevilen şarkılarını seslendirecek sanatçı, son yılların en popüler isimleri arasında yer alıyor.

Simge Sağın Konseri 2019

SİMGE SAĞIN İZMİR KONSERİ

Şarkıcı Simge Sağın, 2010 yıllarından bu güne, müzik kariyerini önemli başarılarla sürdüren bir isim. Soprano sesine sahip olan Simge Sağın İzmir Enternasyonal Fuarı’nın konuğu olacak. Fuar açıkhava konserlerine katılacak olan sanatçı, İzmirli hayranları ile 14 Eylül Cumartesi günü, saat 21.30’da Kültürpark Yeraltı Otoparkı Üstü Çim Alanı’nda buluşacak.

İZMİR FUARI 2019 GİRİŞ ÜCRETİ

Simge Sağın Konseri 2019

SİMGE SAĞIN KİMDİR?

Özellikle son yılların en popüler isimleri arasında adı anılan Simge Sağın İzmir Fuarı Çim Konserleri’nde sahneye çıkacak. Pop müziğinin önemli isimlerinden olan sanatçı, “Miş Miş” şarkısıyla geçtiğimiz yıllarda liste başı olmuş ve şarkısı en çok çalınan şarkı olarak kayıtlara geçmişti. 1981 İstanbul doğumlu Simge Sağın, Sezen Aksu’dan etkilenerek müzik çalışmalarına başladığını her fırsatta dillendiriyor. Türkiye’de şarkıları en çok çalınan kadın şarkıcılar arasında yer alan Simge Sağın, Altın Kelebek ve Radyo Boğaziçi Müzik Ödülü gibi pek çok ödülle de müzik kariyerini sürdürüyor.

Simge Sağın Konseri 2019

SİMGE SAĞIN 2019 KONSERİ NEREDE, SAAT KAÇTA?

  • Konser/Etkinlik Adı: İzmir Enternasyonal Fuarı Çim Konserleri / Simge Sağın Konseri
  • Konser/Etkinlik Tarihi ve Saati: 14 Eylül Cumartesi / 21.30
  • Konser/Etkinlik Yeri: Kültürpark Yeraltı Otoparkı Üstü Çim Alanı / Konak