Soldout Performance Hall Kadınlar Matinesi başlıyor... Karşıyaka Mavişehir'de, Mavibahçe AVM'de yer alan Soldout Performance Hall'da yapılacak Kadınlar Matinesi öncesi açıklama geldi. Soldout Performance Hall'dan yapılan açıklamada Kadınlar Matinesi'nin 3 Kasım Pazar günü saat 19.00'da başlayacağı, kapıların ise saat 18.00'de açılacağı ifade edildi. Kadınlar Matinesi'ne giriş ücreti olarak 40 TL belirlenirken etkinliğe sadece kadınların girebileceği belirtildi.

SOULDOUT KADINLAR MATİNESİ

Souldout Performance Hall'dan yapılan açıklamada sahneye Ortanyal Tuğçe, Zenne Arif Saçlı ve Çalgı Çengi ekibinin çıkacağı kaydedildi. Açıklama şu şekilde:

Okul, iş, hayat koşuşturması... Hepsini bir kenara bırakın ve kendinizi şımartın! Tüm sorunları kapının dışında bırakacağınız, müziğin ritmiyle yerinizde duramayacağınız bir kadınlar matinesi sizi bekliyor! Ee çıkın çıkın gelin kızlar bekliyoruz!

- Oryantal Tuğçe

- Zenne Arif Saçlı

- Çalgı Çengi ekibi sizlerle!

Erkekleri evde bırakıyoruz, dilersek yanımızda yiyeceklerimizi de getirebiliyoruz. Kısır, pasta, börek de bizden. Eee daha ne duruyoruz? 3 Kasım Pazar günü bekliyoruz!

Konser adresi: Mavişehir Mavibahçe AVM, A Blok, Kat: 3, No: 304 / Karşıyaka