Son Dakika İzmir trafik kazası haberleri… Kaza, İzmir’in Aliağa ilçesine bağlı Kurtuluş Mahallesi Mustafa Ekmekçi Kavşağında meydana geldi. Cumhuriyet Caddesi üzerinden çarşı istikametine doğru seyir halinde olan 35 HA 5433 plakalı kamyonet sürücüsünün iddialara göre rahatsızlık geçirmesi sonucu önünde seyir halinde bulunan H.Ö. idaresinde 16 L 1067 plakalı kamyonete çarptı.

Ardından kontrolden çıkan 35 HA 54 33 plakalı araç park halinde bulunan 06 EE 9901 otomobil ile 35 AOE 902 motosiklete çarparak durabildi. Çarpmanın etkisiyle araçlardan çıkan duman yangın tüpü ile müdahale edilerek söndürüldü. Çevredeki vatandaşlar kazayı sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince yaralı sürücü H.B ve yaralı yolcular M.K,C.K., B.D. Aliağa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Cadde kalabalık değildi

Olay anını anlatan vatandaş Bekir Kırım “Yukarıdan araba geliyordu sanırım ya freni patladı ya da adamın başına iş gelmiştir. İlk önce bir arabaya çarpmış . Ses geldi biz ilk halini görmedik ondan sonra biz ses daha geldi. Direk buradan geçerken bulunduğum yerde araca çarptı sürükledi. Ondan sonra arabalarda ateş ve duman çıkmaya başladı ben Osman’a yangın tüpünü getir diye bağırdım. İçeride çekiç aldım. İnsanlar yardım etti. Karşıdan yangın tüpü ile gelen arkadaşlar oldu. Sonra karşıdan bir arkadaş yangın tüpünü sıktı. Kazada insanlar panik yaptılar, korktular. Sonra çocukları çıkardılar. Cadde kalabalık değildi. Allah'tan park halinde araç vardı onun önünde çiçekçi çocuk vardı ve bankta oturan insanlar vardı. Allah korudu” dedi.

son dakika izmir haberleri