Son Dakika İzmir haberleri… İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 7 ilçede köy yollarını açık tutmaya devam ediyor. İzmir kar yağışı 2021, İzmir kar yağan yerler ve ilçeleri hangileri? araması yapan İzmirliler için cevap ortaya çıktı. İzmir’in yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili olmaya devam ediyor. Kar yağışının başlaması ile alarma geçen ekipler, İzmir’in yüksek kesimlerinde kapanan yolları tuz serpme ve kar küreme araçları ile açtı. Buzlanma ihtimali olan bölgelerde de tuzlama çalışmaları devam ediyor.

İzmir kar yağışı 2021

İzmir kar yağışı 2021 kentin yüksek kesimlerinde devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi merkez, kuzey ve güney olmak üzere 3 bölgede kar çalışmalarını sürdürüyor. Kar yağışının artması ihtimaline karşı da greyder, kamyon ve iş makineleri teyakkuzda bekliyor.

İzmir kar yağan yerler ve ilçeler

İzmir’de kar yağan yerler ve ilçeler arasında Bergama’nın Yuntdağı Köseler, Tavukçukuru, Balaban, Atçılar, İsmailli, Bayramcılar, Hacılar, Öksüzler, Seklik köyleri var. Ayrıca Karabağlar Tırazlı köyünde, Menemen’de Çukurköy, Turgutlar, Bozalan, Telekler mahallerinde kar yağışı devam ediyor. Karaburun Yaylaköy’de, Kemalpaşa’da Beşpınar, Bayramlı, Çınardibi mahallerinde kar çalışmaları sürüyor. İzmir Kınık’ta Çanköy, Karadere, Elmadere, Bağalan, Büyükoba, Arpadere, Hacıömerli, Arpaseki, Aziziye, Taştepe, Değirmencili, Kalemköy, Yaylaköy köylerinde tuzlama ve yol açma çalışmalarını tamamlandı. Kemalpaşa Spil yolunda, Bornova Beşyol Mahallesinde, Kiraz’da Uzunköy Mahallesinde, Bergama Topallar, Oruçlar, Yukarıada, İkizler köylerinde de tuzlama çalışmalarının devam ettiği bilgisi paylaşıldı. Kemalpaşa’da 1 kar küreme ve tuzlama aracı, Karabağlar’da 1 greyder, 1 kar küreme ve tuzlama aracı, Karaburun’da 1 kar küreme ve tuzlama aracı, Bornova Çiçekliköy’de 1 kar küreme ve tuzlama aracı, Bayraklı Şantiye’de 2 tuzlama aracıyla birlikte hazır olarak bekliyor.

İzmir kar yağan yerler ve ilçeler