İzmir’in Karaburun ilçesine bağlı Mordoğan’da bulunan Manal Koyu tatilcilerle doldu. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın hafta tatili ile birleşmesiyle koya akın eden İzmirliler, 3 günlük tatilin keyfini çıkarıyor.

3 GÜNLÜK TATİL FIRSATI

Eğitim ve öğretim yılı yakında başlayacak. Yorucu iş hayatının arasında tatil fırsatlarını değerlendiren vatandaşlar, İzmir’de bulunan doğa alanlarına ve plajlara akın ediyor. 30 Ağustos Zafer Bayramı’ndan dolayı 3 günlük tatil fırsatı tatilcilerin yüzünü güldürdü. Soluğu, İzmir’de bulunan sahil yörelerinde ve koylarda alan vatandaşlar, Karaburun ilçesini de es geçmedi. Karaburun Mordoğan’da bulunan Manal Koyu, tatilcilerin uğrak noktalarından biri oldu. Karaburun’un saklı cenneti olarak bilinen Mordoğan’a gelen vatandaşlar, deniz, kum ve güneşin tadını doyasıya çıkardı ve Mordoğan’da gün batımını seyretti.

MORDOĞAN’DA GÜN BATIMI KEYFİ

Tatil için Mordoğan’ı tercih edenlerden biri olan Burak Bilir, 12 yıldır Manal Koyu’nda tatil yaptıklarını ve koyun çok güzel olduğunu kaydetti. Tüm tanıdıklarına da Manal Koyu’nu tavsiye ettiklerini söyleyen Bilir, Mordoğan’da bulunan koyun herkes tarafından görülmesi gerektiğini dile getirdi. Bir diğer tatilci Selda Balcılar, “Mordoğan benim cennetim” dedi. Yazın gelmesi ile soluğu Manal Koyu’nda aldığını, artık herkes tarafından bilinen koyun daha da güzelleştiğini ve koyu çok sevdiklerini söyleyen Balcılar, sabahları Mordoğan güneşini izlediklerini kaydetti. Mordoğan Manal Koyu’ndaki tatilciler, koyda özellikle gün batımı izlemenin büyük bir keyif olduğunu söyledi.

Mordoğan Manal Koyu