İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Nöroloji Bölümü, Nöroloji Yoğun Bakım ve Radyoloji Bölümü İzmirlilere daha iyi hizmet verebilmek için bir süre önce tadilata alınmıştı. İzmirli bir hayırseverin yardımlarıyla bitirilen Tepecik Hastanesi’ndeki hizmet birimleri törenle tekrar faaliyete geçti. Tepecik Araştırma Hastanesi’nde ayrıca Sağlık Kurulu’na da yeni birimler kazandırıldı.

HAYIRSEVER SEZAİ KERÇİ’YE TEŞEKKÜR

Tepecik Hastanesi’nde yenilenen ve yeni açılan birimlerle ilgili program yapıldı. İzmir İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Mehmet Burak Öztop ve sağlık yetkililerinin katıldığı programda Tepecik Hastanesi’nden personeller de hazır bulundu. Programda ilk olarak hastanenin tarihi, başarıları ve çalışmaları ile ilgili sunum yapan Tepecik Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Emiroğlu, birimlerin yenilenmesini sağlayan hayırsever Sezai Kerçi’ye teşekkür etti. Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi’nin ardından söz alan hayırsever Eczacı Sezai Kerçi, 14 yıldır sağlık kurumlarına destek olmaya çalıştığını ifade ederek, bu desteklere vesile olan sağlık yetkililerine ve kişilere teşekkür etti. Zekâtın önemine değinen Kerçi, cömertliğinin sebebi olan ailesine de her zaman yanında oldukları için teşekkür etti.

HASTALAR RAHAT EDECEK

Tepecik Hastanesi’nde tadilatı yapılarak yeniden açılan ve hastaneye yeni kazandırılan birimlerle ilgili söz alan İzmir İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Mehmet Burak Öztop, hastaların daha rahat imkânlarla ağırlanacağını, sağlık personelinin de yenilenmiş birimlerde daha rahat hizmet sunacağını söyledi. Personelin daha azimli çalışacağını kaydeden Öztop, hastanede ağırlayacakları hastaların ve hasta yakınlarının da memnun olacağını söyledi. Yenilenen birimler için hayırsever Sezai Kerçi’ye teşekkür eden Öztop, hastanelerde rahat ortamın ve hazır durumda bulunan donanımın önemine değindi. Konuşmaların ardından İzmir Vali Yardımcısı tarafından Sezai Kerçi’ye plaket verildi. Kurdele kesilerek açılan yenilenen ve yeni birimler davetliler tarafından gezildi.