İzmir'de Kurban Bayramı coşkusu devam ederken Tire Kaymakamı Hasan Tanrıseven de ilçe merkezine inerek vatandaşlarla bayramlaştı. Vatandaşlar, Tanrısever'in bu davranışı nedeniyle teşekkürlerini sundu. Bazı vatandaşlar, Tanrısever'in çalışmaları nedeniyle de hoşnut olduklarını dile getirdi. Trafik kazalarının minimuma indirilmesi amacıyla artırılan önlemler kapsamında çalışmalarını sürdüren emniyet ekiplerini de ziyaret eden Tanrıseven, iyi bayram geçirmeleri dileklerinde bulundu. Tanrıseven, denetimler sırasında durdurulan araçlardaki yolculara da tatlı ikramında bulundu. Kaymakam Tanrıseven, durdurulan tüm araçlardaki vatandaşlarla sohbet de etmeyi ihmal etmedi.

TEDBİRLER ARTIRILDI

Kolluk kuvvetlerini ziyaret ettiği sırada açıklamalarda bulunan Kaymakam Tanrıseven, ilçede yaşanması muhtemel kazaları önleme amacıyla tedbir aldıklarını belirterek çalışmaların bayram öncesinde tamamlandığını ifade etti. İlçelerinde huzurlu bir bayram geçirmeyi dilediklerini söyleyen Tanrıseven, herkesin bayramını kutladı. Tire Kaymakamı Hasan Tanrıseven, düzenlenen bayramlaşma töreninde de vatandaşlarla görüştü. Düzenlenen etkinliğe katılan vatandaşlarla ilgilenen Tanrıseven, mutlu bayramlar diledi. Etkinlik sırasında açıklamalarda bulunan Tanrıseven, bayram nedeniyle heyecanlı olduklarını ve bu bayramın toplumsal kaynaşmayı artırdığını belirtti. Törende konuşma yapan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran da vatandaşların bayramlarını kutladığını ifade etti.

TİRE'YE 2016'DA GELDİ

Öğrencilik döneminde gazetecilik yapan Tire Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Ankara Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Yüksek lisans ve doktora yapan Tanrıseven, Türkiye'nin birçok bölgesinde çalıştı, kaymakamlık yaptı. Bir dönem Diyarbakırspor'da da başkanlık görevini yürüten Tanrıseven, 2016 yılının Aralık ayında Tire'de göreve başladı. Tanrıseven, Ege Üniversitesi'nde de eğitim vermeye devam etmektedir.