TOKİ, 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi ile İzmir'in 5 ilçesine daha konut inşa edecek. Kısa süre önce yapılan açıklamaya göre Karabağlar'a da konut yapılacak. Karabağlar'a yapılacak konutlar, tplamda 750 adet olacak. 15 Ocak tarihine kadar başvuru yapılacak olan TOKİ evleriyle ilgili detaylar, haberimizde...

TOKİ KARABAĞLAR NEREYE YAPILACAK?

TOKİ, İzmir'de yapılacak olan projeleri açıklarken sadece konutların yapılacağı ilçe sınırlarını duyurdu. Bu nedenle projenin Karabağlar'a nereye yapılacağı henüz netlik kazanmadı. Karabağlar'a yapılacak olan konutların 525'i 2+1 olarak, 225'i ise 3+1 olarak inşa edilecek.

izmir'in en büyük şirketleri listesi 2021

TOKİ KARABAĞLAR PROJESİ FİYATLARI

TOKİ, yaptığı resmi açıklama ile konutların fiyatlarının ihale sonrasında belirleneceğini duyurdu ancak taksitler belli oldu. Buna göre 2+1 dairelerin taksitleri, 240 ay vade ile 894 TL'den, 3+1 dairelerin taksitleri ise 240 ay vade ile bin 22 TL'den başlayacak. İhale sonrasında fiyatların biraz daha yükselebileceği ifade ediliyor.

TOKİ KARABAĞLAR PROJESİ BAŞVURU

TOKİ Karabağlar projesine başvurular kısa süre önce başladı ve 15 Ocak tarihinde sona erecek. Başvuru yapacak kişilerin Ziraat Bankası'na 2+1 daireler için 500 TL, 3+1 daireler için bin TL başvuru ödemesi yapması gerekiyor.

son dakika izmir haberleri