TOKİ, kısa süre önce yaptığı açıklama ile İzmir'in 5 ilçesine konut inşa edileceğini duyurmuştu. Açıklamada, İzmir'de toplamda 3 bin 500 konut inşa edilecek. Bu konutlar, Aliağa, Karabağlar, Kemalpaşa, Seferihisar ve Selçuk'ta yapılacak. Kemalpaşa'da yapılacak olan konutların fiyatları ve nereye yapılacağı ise araştırılmaya devam ediyor. İşte detaylar...

TOKİ KEMALPAŞA NEREYE YAPILACAK?

TOKİ, kısa süre önce yaptığı açıklamada Kemalpaşa'ya 800 konut inşa edileceğini duyurmuştu. Bu konutların 560'ı 2+1, 240'ı ise 3+1 olarak yapılacak. TOKİ, açıklamada Kemalpaşa'ya yapılacak olan konutların nereye yapılacağı duyurmadı, sadece Kemalpaşa ilçe sınırları içinde olacağı ifade edildi. Bu nedenle TOKİ Kemalpaşa konutlarının nereye yapılacağı, henüz netlik kazanmadı.

TOKİ KARABAĞLAR FİYATLARI

TOKİ'den yapılan açıklamada konut fiyatlarının ihale sonrası belli olacağı ifade edilirken 2+1 dairelerin taksitlerinin 894 TL'den, 3+1 dairelerin ise taksitlerinin bin 22 TL'den başlayacağı ifade edildi. 2+1 daireler 75-85 metrekare arasında, 3+1 daireler ise 100 metrekare olarak yapılacak. Başvurular, 15 Ocak'ta sona erecek.

son dakika izmir haberleri