Şarkıcı, şarkı yazarı ve şair Tuna Kiremitçi konser için İzmir’e geliyor. Ünlü sanatçılarla yaptığı düetlerle adından söz ettiren sanatçı, İzmir Fuarı konserleri kapsamında İzmirli hayranlarına müzik ziyafeti yaşatacak.

İZMİR FUARI KONSERLERİ

TUNA KİREMİTÇİ KONSER FİYATI

İzmir Enternasyonal Fuarı Mogambo Geceleri, Tuna Kiremitçi konseri ile keyifli bir müzikal gece yaşayacak. Kültürpark Mogambo’da sahneye çıkacak sanatçı, 12 Eylül 2019 Perşembe günü, saat 23.00’de en sevilen şarkılarını İzmirliler için seslendirecek. Tuna Kiremitçi konser fiyatı ise 30 TL olarak belirlendi.

Tuna Kiremitçi Konseri 2019

İZMİR FUARI'NDA TUNA KİREMİTÇİ KONSERİ

İzmir Fuarı Mogambo Geceleri’nin konuğu olacak olan Tuna Kiremitçi, edebiyatçı kimliğinin yanı sıra, müzikal başarısıyla da kısa sürede kendisine hatırı sayılır bir hayran kitlesi oluşturdu. Tuna Kiremitçi İzmir konserinde 18 yaş sınırlamasının olduğunu ve oturma düzeninin olmadığını da hatırlatalım. Şiir kitapları, romanlar, sinema filmleri ve albümler hazırlayan sanatçı Tuna Kiremitçi, caz esintilerinin ağırlıkta olduğu Mogambo Geceleri’nde sahne alacak.

Tuna Kiremitçi Konseri 2019

TUNA KİREMİTÇİ KONSERİ NEREDE, SAAT KAÇTA?

  • Konser/Etkinlik Adı: İzmir Fuarı Mogambo Geceleri / Tuna Kiremitçi Konseri
  • Konser/Etkinlik Tarihi ve Saati: 12 Eylül 2019 Perşembe / 23.00
  • Konser/Etkinlik Yeri: Kültürpark Mogambo / Konak

İZMİR FUARI GİRİŞ ÜCRETİ

Tuna Kiremitçi

TUNA KİREMİTÇİ KİMDİR?

1973 Eskişehir doğumlu şarkıcı, besteci ve şair Tuna Kiremitçi’nin ilk şiirleri Varlık dergisinde yayımlandı. Önemli şiir ödülleri kazanarak dikkatleri üzerine çeken Kiremitçi, bu süreçte yayınladığı şiir kitapları ile edebiyat camiasının konuşulan isimleri arasına girdi. Daha sonra roman türünde de kitaplar yayımlayan Tuna Kiremitçi, sinema ile de yakından ilgilendi ve uzun metrajlı filmler çekti. İlk solo albümünü 2007 yılında yayınlayan sanatçı, sonraki yıllarda da yeni albümler yayımlayarak müzik piyasasında kariyer basamaklarını hızla yükseldi. Eserleri farklı dillere çevrilen ve köşe yazarlığı da yapan Tuna Kiremitçi, “Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları” adını verdiği müzik çalışmaları ile festival ve etkinliklerin aranılan sanatçısı haline geldi.