İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni yapıldı. Törende konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir’in Türkiye’ye model olduğunu söyledi. Omuzlarındaki yükün ağır olduğunu ve mükemmeli yakalamak zorunda olduklarını kaydeden Başkan Soyer, sonraki nesle bırakılacak en önemli mirasın, kendilerine teslim edilen göreve layık olmaları olduğunu dile getirdi.

TEK ŞEY ÇALIŞMAK

İzmir Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına mutlu ve sağlıklı bir bayram dilediğini söyleyen Başkan Tunç Soyer, herkesin İzmir’i yakından takip ettiğini, başarmak ve iyi işler yapmak zorunluluğunu vurguladı. Eski Başkan Aziz Kocaoğlu’ndan güçlü bir hafıza devraldıkları için şanslı olduklarını, bu başlangıç noktasından sonra çıtayı daha da yükseltmek zorunda olduklarını ve yol haritasını buna göre hazırladıklarını kaydeden Başkan Soyer, mazeretleri olmadığını, mükemmeli yakalamak için tek şeyin çalışmak olduğunu dile getirdi. Personele seslenen Başkan Soyer, tüm çalışanların yaptıkları işin en iyisini yapmasını istedi.

DİP DALGA YAŞANIYOR

31 Mart Yerel Seçimleri’ni hatırlatan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, ülkede dip dalganın yaşandığını, omuzlarında olan yükün sadece kendisinde olmadığını ifade etti. Ülkenin kendilerine görev verdiğini ve dip dalgasının oluşturduğu umudun büyümesi gerektiğini söyleyen Başkan Soyer, bu umudun İzmir’den büyüyeceğini dile getirdi. Büyük İzmir ailesinin bir ferdi olmaktan dolayı gurur duyduğunu ve İzmir Büyükşehir Belediyesi personeli ile birlikte çalışmaktan mutlu olduğunu söyleyen Başkan Soyer, çocuklara bırakılacak en önemli mirasın mal ve mülk olmayacağını, görevi layığıyla yerine getirdiklerinde bu mirası koruyacaklarını söyledi.