Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencileri, Bornova Belediyesi için halkla ilişkiler kampanyası hazırlayacak. Derse konuk olan Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, deneyimlerini paylaşıp öğrencilere tavsiye verdi.

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ, BU YIL BORNOVA İÇİN PROJE ÜRETECEK

Yaşar Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğretim üyeleri Doç. Dr. Ferah Onat ve Doç. Dr. Özlem Alikılıç ile Arş. Gör. Dr. Cudi Kaan Okmeydan yürütücülüğündeki Halkla İlişkiler Kampanyası dersinde, her yıl olduğu gibi bu yıl da bir kurumla işbirliği yapılıyor. Daha önce Bornova, Karşıyaka, Salihli gibi belediyeler, LÖSEV, Yeşilay, Kızılay, KİTVAK gibi sivil toplum kuruluşları için ders kapsamında kampanyalar hazırlayan son sınıf öğrencileri bu yıl yine Bornova Belediyesi için proje üretecek.

Yaşar Üniversitesi, bu yıl Bornova Belediyesi için proje üretecek

MUSTAFA İDUĞ DERSE KONUK OLDU

Yaşar Üniversitesi İşletme Mühendisliği’nde doktorasını yapan, yüksek lisans programında Kobi Kaynak Planlama ve Bütçe Yönetimi dersi de veren Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, derse konuk olarak öğrencilerle deneyimlerini paylaştı. Hem belediyecilik hem de iş yaşamından örnekler veren Başkan İduğ, “Donanımlı olun. Kendinize yatırım yapın. Bir yabancı dille yetinmeyin. İki, hatta üç dil öğrenin. Şansın kapınızı ne zaman çalacağı belli olmaz. O şans geldiğinde, ancak donanımlı olursanız değerlendirebilirsiniz” dedi.

Yaşar Üniversitesi, bu yıl Bornova Belediyesi için proje üretecek

4 FARKLI PROJE HAZIRLANACAK

Ders kapsamında, 17 öğrenci Bornova için farklı konularda 4 farklı proje üretecek. Her projede; saha araştırması, sorun analizi, iletişim stratejileri ve taktikleri, kamu spotları, reklam filmleri, afişler ve etkinlik fikirleri yer alacak. Bornova Belediyesi, uygun bulunan proje ve çalışmaları kullanılabilecek.