Televizyonda yayınlanan Kısmetse Olur yapımında yer alan Adnan Kızıltaş’ın, aşkı Didem Delen’de bulduğu ve çiftin evlendikleri iddia ediliyor.

ADNAN KIZILTAŞ DİDEM DELEN AŞKI

Kısmetse Olur yapımında Ceyda ile bir dargın bir barışık ilişkisi süren Adnan Kızıltaş’ın, evlilik dışı çocuğunun olduğu ortaya çıkmış ve programın ilk sezonu Adnan Kızıltaş’ın skandallarıyla bitmişti. Programın yeni sezonunda da yer alan Adnan Kızıltaş adı, Ceyda’nın programdan kovulması iddialarına da karışmıştı. Adnan Kızıltaş, programın yeni sezonunda Didem Delen ile büyük aşk yaşamaya başlamıştı.

Adnan Kızıltaş

ADNAN KIZILTAŞ EVLENDİ Mİ?

Kısmetse Olur programında yaşadıkları aşkın, gerçek hayatta da sürdüğünü ve gerçek bir aşk yaşadıklarını dillendiren çift, program sonrasında da tatil yörelerinde verdikleri pozlarla, bu aşkın gerçek olduğunu kanıtlamaya çalıştılar. Adnan Kızıltaş bu süreçte estetik ameliyat oldu ve poz verdiği esnada parmağında nikâh yüzüğü olduğu görüldü. Bunun üzerine Adnan Kızıltaş evlendi iddiaları ayyuka çıktı.

Didem Delen

ADNAN KIZILTAŞ’TAN AÇIKLAMA GELMEDİ

Çiftin takipçileri Adnan Kızıltaş ile Didem Deren’in evlenip evlenmediğini merak ediyor. Çiftten herhangi bir açıklama yapılmazken, sosyal medya sayfalarından da bu yönde bir fotoğraf paylaşılmadı.