Afili Aşk dizisinin Hülya Yiğiter’i oyuncu Asena Tuğal, dizi severlerin yakından takip ettiği isimlerden biri. Afili Aşk Hülya kimdir? Asena Tuğal kimdir? Asena Tuğal’ın oynadığı diziler nedir? Sorularını sıkça soran dizi takipçileri, başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Burcu Özberk, Altan Erkekli ve Neşe Baykent’in yer aldığı dizinin oyuncuları arasında olan Asena Tuğal’a dair tüm ayrıntıları öğrenmek istiyor. Kanal D’de Çarşamba akşamları yayınlanan ve en çok izlenen diziler arasında yerini alan Afili Aşk, ilgiyle takip ediliyor. Oyuncu Asena Tuğal’ın hayatına dair ayrıntılar haberimizde cevap buluyor.

AFİLİ AŞK HÜLYA KİMDİR?

Afili Aşk dizisinde Hülya karakterini canlandıran oyuncu Asena Tuğal’dır. Hülya Yiğiter, Afili Aşk dizisinde 30’lu yaşlarında ve Ozan Dağgez’in canlandırdığı Samat Yiğiter’in eşi rolünde yer alıyor. Sosyeteye girmek için çabalayan Hülya Yiğiter, Yelda’dan çok şey öğrenen ve kocasını yönetmeye çalışan bir karakter. Şirkette de önemli bir konum elde etmeye çalışan Hülya, ortalığı karıştıran karakterlerden biri olarak dikkat çekiyor.

ASENA TUĞAL KİMDİR? DİZİLERİ

1984 İstanbul doğumlu Asena Tuğal, bir dönem muhabirlik de yapan ve 2009 yılından bu yana dizilerde rol alan bir oyuncudur. Birçok televizyon kanalında haber muhabirliği görevini üstlenen ve aynı zamanda güzellik yarışmalarına da katılarak önemli ödüllerin sahibi olan Asena Tuğal’in ilk oyunculuk deneyimi Ömre Bedel dizisi ile oldu. 1.74 cm boyunda olan Asena Tuğal’in burcu terazidir. Akasya Durağı, Aldırma Gönül, Filinta, Kertenkele ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizilerinde oynayan Asena Tuğal, Afili Aşk dizisinde Hülya Yiğiter karakterini canlandırıyor.

Saba Tümer