Başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin paylaştığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Yıldız Kadıoğlu karakterini canlandıran oyuncu Aslıhan Güner, son haftaların en merak edilen isimleri arasında popülerliğini koruyor. Aslıhan Güner nereli? Eşi kim? Kaç yaşında? Sorularını soran izleyiciler, sempatik oyuncuya dair detayları öğrenmek istiyor. Oyuncu kadrosunda Toygan Avanoğlu, Aslıhan Kapanşahin, Berfin Nilsu Aktaş, Gizem Güneş, Özgün Karaman ve Zeynep Koltuk gibi isimler olan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin Yıldız’ı Aslıhan Güner’e dair detayları haberimizde cevaplıyoruz.

ASLIHAN GÜNER NERELİ?

Oyuncu Aslıhan Güner İstanbulludur. Anne tarafından Malatyalı, babası tarafından ise Sivaslıdır. 1987 doğumlu oyuncu, 1,70 metre boyundadır ve Yay burcundadır. Oyunculuk kariyerine 2004 yılında Büyük Buluşma dizisi ile başlayan Aslıhan Güner, Kuzey Yıldızı dizisinde Yıldız karakterini canlandırıyor.

yeni başlayan diziler listesi 2021

ASLIHAN GÜNER KAÇ YAŞINDA? EŞİ KİM?

Aslıhan Güner 32 yaşındadır. Aslıhan Güner’in eşi 2013 yılında evlendiği Mert Kılıç’tır. 2006 yılında Selena dizisinde rol alan, 2011’de Sümela’nın Şifresi filminde oynayan Aslıhan Güner, yıllar içinde bir çok sinema filmi ve dizide önemli roller üstlendi. Ünlü oyuncu 2017’de Diriliş Ertuğrul dizisinde canlandırdığı Karaca Hatun rolüyle büyük bir hayran kitlesine sahip olmuştu.

özge törer evli mi, sevgilisi kim