Kanal D ekranlarında başlayan Azize dizisi en merak edilen yeni diziler arasında yerini aldı. Azize dizi oyuncuları kim? Azize dizi kadrosu isimleri ne? Soruları cevap bekliyor. İntikam ve aşk hikayesinin anlatılacağı Azize dizisinin başrollerinde Buğra Gülsoy ile Hande Erçel var. Hikayesini Emre Özdür ile Başar Başaran’ın oluşturduğu, senaryosunu Emre Özdür, Başar Başaran ve Meryem Gültabak’ın yazdığı Azize dizisinin yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk oturuyor. Salı akşamları saat 20.00’de başlayacak Azize dizisi oyuncuları, karakter isimleri ve gerçek adları haberimizde cevap buluyor.

AZİZE DİZİSİ OYUNCULARI 2019 KADROSU

Azize dizisinin başrollerinde Kartal Alpan karakterine hayat veren Buğra Gülsoy ile Azize Günay karakterini canlandıran Hande Erçel var. Dizide Balkan Alpan’ı Mustafa Yıldıran, Barbaros Karakaya’yı Mustafa Avkıran, Asya Gündoğan’ı oyuncu Duygu Sarışın ve Tuna Alpan karakterini ise Selen Öztürk canlandırıyor. Aşk ve intikam hikayesine tanık olacağımız Azize dizisinde Okan karakterine Tugay Mercan, Yıldız Alpan karakterine Başak Daşman ve İskender Alpan karakterine tecrübeli isim Çetin Sarıkartal hayat verecek.

AZİZE OYUNCULARI KİM?

Azize dizisinin diğer oyuncuları, Yaman Özsoy karakterinde Serkan Altıntaş, Aynur Alpan rolünde Asuman Çakır, Hasan Alpan rolünde Ufuk Şen, Ceyda Alpan rolünde Ceylan Batı ve Gül Alpan rolünde Zeynep Kızıltan olacak. Dizide ayrıca Kuzey Alpan rolünde Efekan Can ve Selin Alpan rolünde Ece Miray da yer alıyor.