Ekranların yeni dizisi Azize, oyuncuları ve konusu ile dikkat çekiyor. Önemli oyuncuların yer aldığı Azize dizisinde bir aşk ve intikam hikayesi anlatılacak. Azize dizisi Azize kimdir? Hande Erçel kimdir? Hande Erçel kaç yaşında? Nereli? sorularının cevabını merak eden izleyiciler, Hande Erçel’e ve canlandırdığı karaktere dair tüm ayrıntıları merak ediyor. Başrollerinde Hande Erçel ve Buğra Gülsoy’un yer aldığı Azize dizisinde Mustafa Yıldıran, Mustafa Avkıran, Duygu Sarışın, Selen Öztürk, Tugay Mercan ve Başak Daşman ile Çetin Sarıkartal gibi popüler oyuncular yer alıyor. Hande Erçel’in hayatına ve karakterine dair ayrıntılar haberimizde yanıt buluyor.

AZİZE DİZİSİ AZİZE KİMDİR? GERÇEK ADI NE?

Azize dizisinde Azize Günay karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Hande Erçel’dir. Babasının intikamını almak için yemin eden Azize Günay, babasını öldüren mafya ailesi Alpanlar’ın içine sızıyor. Kartal Alpan’a (Buğra Gülsoy) aşık olan Azize Günay, intikamı ile aşkı arasında kararlar vermek zorunda kalacak.

Saba Tümer

HANDE ERÇEL KİMDİR? NERELİ? KAÇ YAŞINDA?

1993 doğumlu Hande Erçel Balıkesir Bandırmalıdır. Hande Erçel 26 yaşındadır. 2015 yılında katıldığı güzellik yarışması ile dikkatleri üzerine çeken Hande Erçel, kameralar karşısına ilk kez Çılgın Dershane filmi ile geçti. Hayat Ağacı dizisi ile televizyon dizilerinde rol almaya başlayan Hande Erçel, Güneşin Kızları, Aşk Laftan Anlamaz ve Siyah İnci dizilerinde oynadı. Halka dizisinde başrol oynayan Hande Erçel, 2019 yılının Kasım ayında başlayan Azize dizisinde Azize Günay karakterini canlandırıyor.

Damla Sönmez