Azize dizisi Kanal D ekranlarında Salı günleri yayınlanmaya başlamış, istenilen izlenme rakamlarına ulaşamaması sebebiyle Cumartesi günü yayınlanmaya devam etmişti. Popüler ünlü oyunculardan kurulan kadro, farklı hikayesi ve kurgusu ile yeni sezona damga vuracağı düşünülen dizide beklenen reytingler gelmedi. Azize dizisinin final kararı aldığı iddiasını duyan izleyiciler, Azize dizisi final mi yapacak? Azize bitiyor mu? Azize ne zaman final yapacak? Sorularına cevap arıyor. Oyuncu kadrosunda Hande Erçel, Buğra Gülsoy, Mustafa Yıldıran, Mustafa Avkıran, Duygu Sarışın ve Selen Öztürk’ün yer aldığı Azize dizisi hakkında merak edilen final notları haberimizde yer alıyor.

AZİZE DİZİSİ FİNAL Mİ YAPACAK? FİNAL Mİ YAPIYOR?

Azize dizisi bir hafta sonra yayınlanacak son bölümü ile final yapacak. Kanal yönetiminden ya da dizi yapımcılarından bu yönde yapılmış bir açıklama henüz olmadı. Ancak dizinin 28 Aralık’ta final yapacağının kesinleştiği kaydediliyor.

AZİZE DİZİSİ OYUNCU KADROSU, KARAKTER İSİMLERİ VE GERÇEK ADLARI NE?

AZİZE DİZİSİ BİTİYOR MU? NE ZAMAN FİNAL?

Azize dizisinin ilk bölümleri Salı günü yayınlandı ancak sonraki bölümler Cumartesi yayınlanmaya başladı. Dizinin reytinglerde istenileni vermemesi üzerine bitirilmesine karar verildiği bilgisi paylaşıldı. Dizinin finalinin 28 Aralık 2019 Cumartesi günü olacağı kaydedildi.

AZİZE DİZİSİNİN BAŞROL OYUNCULARI KİM?