Kanal D ekranlarında Salı akşamları yayınlanacak Azize dizisi, konusu ve oyuncuları ile büyük merak uyandırıyor. Azize konusu ne? Azize kimin romanı ve kimin eseri? Sorularının cevabını merak eden dizi severler, Azize dizisinin konusunda yer alacak karakterleri ve dizinin senaryosunu merak ediyor. Başrollerinde Buğra Gülsoy ile Hande Erçel’in rol aldığı, ayrıca Mustafa Yıldıran, Mustafa Avkıran, Duygu Sarışın, Selen Öztürk, Tugay Mercan, Başak Daşman, Çetin Sarıkartal ve Orhan Kılıç’ın oyuncu kadrosunda olduğu Azize dizisinin konusu haberimizde cevap buluyor.

AZİZE DİZİSİ OYUNCULARI KARAKTERLERİ VE GERÇEK İSİMLERİ

AZİZE KONUSU NE?

Hikayesi Emre Özdür ve Başar Başaran’a ait Azize dizisinin senaryosunu Emre Özdür, Başar Başaran ve Meryem Gültabak yazıyor. Azize dizisinde imkansızlıkların içinde yaşanacak bir aşk hikayesi izleyeceğiz. Azize’nin intikam ve aşk hikayesinin anlatılacağı dizide, güçlü bir mafya ailesi olan Alpanlar’ın dağıttığı hayatlara ve parçaladığı yaşamlara tanıklık edeceğiz.

AZİZE DİZİSİ 1. BÖLÜM KONUSU NE OLACAK?

Azize dizisinin 1. Bölümünde, Hande Erçel’in canlandıracağı Azize karakterini genç bir hemşire olarak görüyoruz. Mahkumlara aşı yapmaya giden ve bir suikasta tanık olan Azize, olay yerinde vurulan Kartal Alpan’ın hayatını kurtarır. Suç dünyasının önde gelen ailelerinden birine bu yardımla giren Azize’nin aslında daha derin sırları ve cesaret isteyen bir amacı vardır.