Altın oran ölçümleri ile dünyanın en güzel kadınının tespit edildiği araştırmada, ünlü model Bella Hadid en güzel kadın seçildi. Bella Hadid estetiksiz ve eski hali ile çok konuşulan isimler arasındaydı. Dünyanın en güzel kadını olarak yüzde 94.35 oranında yer alan Bella Hadid’i, yüzde 92.44 oranı ile Beyonce ve Amber Heard takip etti.

DÜNYANIN EN GÜZEL KADINI BELLA HADİD

Dünyanın en güzel kadını seçilen Bella Hadid, kendisi gibi model olan ünlü kardeşi Gigi Hadid’i de geride bıraktı. Doktor Julian De Silva’nın yaptığı altın oran ölçümlerinde 94.35 oranı ile en güzel sıralamasında birinci olan Bella Hadid, gözleri, kaşları, burnu, dudağı ve çenesinin haritası ile zirvede yerini aldı.

Bella Hadid

GÜZELLİĞİN SIRRI ALTIN ORANDA

Doktor Julian De Silva, dünyanın en güzel kadınını seçmek için adayların yüzünün haritasını çıkardı. Yüzdeki 12 farklı noktayı altın oranla inceleyen De Silva, Fi sayısının güzelliğin sırrı olduğu yönünde iddialar bulunduğunu, bilgisayar ortamında yapılan haritalandırma ile altın oranın güzelliğin sırrı için daha yakın durduğunu ifade etti.

HADİD’İ BEYONCE VE AMBER HEARD TAKİP EDİYOR

Ünlü model Bella Hadid’in gözleri burnu ve dudaklarının orantısının mükemmel olduğunu ve bu özellikleri ile en güzel kadın sıralamasında birinci olduğunu söyleyen Doktor De Silva, listenin ikinci sırasında Beyonce ve üçüncü sırasında Amber Heard olduğunu duyurdu. Listenin devamında ise Ariana Grande, Kate Moss ve Cara Delevigne bulunuyor.

Bella Hadid

BELLA HADİD ESTETİK YAPTIRDI MI?

Angelina Jolie hakkında da yorum yapan Doktor De Silva, ünlü oyuncunun yüzünün simetri ve güzellik bakımından mükemmel bir örnek olduğunu dile getirdi. Bella Hadid’in en güzel kadın seçilmesi ile ilgili eleştiride bulunanlar da var. Hadid’in estetik güzeli olduğunu iddia edenler, ünlü modelin birçok estetik operasyon geçirdiğini savunuyor. Bu iddiaları bir röportajında cevaplayan Bella Hadid, bıçak altına yatmaktan ve yüzüne yapılacak bir müdahaleden korktuğunu söylemişti.