Star TV ekranlarında yayınlanan, başrollerinde Aslı Bekiroğlu ile Furkan Palalı olan Benim Tatlı Yalanım dizisi ile ilgili final iddiaları devam ediyor. Benim Tatlı Yalanım final mi yapıyor? Dizi bitiyor mu? Benim Tatlı Yalanım dizisi bitecek mi, sona mı eriyor? soruları, dizinin takipçileri tarafından yoğun olarak aratılıyor. Dizi ile ilgili iddialara ve son duruma daha yakından bakacağız.

BENİM TATLI YALANIM FİNAL Mİ YAPACAK?

Benim Tatlı Yalanım dizisi 9 Kasım akşamı, 21. Bölümü ile ekranlara gelecek. Reytinglerinin düşük olmasından dolayı Cumartesi gününe kaydırılan dizinin yeni bölümünde Nejat, Suna ve Kayra birlikte tatile çıkacaklar. Barış Erçetin’in yönettiği Benim Tatlı Yalanım dizisinin 26. Bölüm ile final yapacağı konuşuluyor. Star TV’den ya da dizinin yapımcılarından final iddialarını destekleyecek bir açıklama yapılmazken, dizinin reytinglerde yetersiz kalmasının, yayından kaldırılmasına sebep oluşturduğu kaydediliyor.

DİZİ NE ZAMAN BİTECEK?

Furkan Palalı ve Aslı Bekiroğlu’nun başrolü paylaştığı Benim Tatlı Yalanım dizisi, Mucize Doktor, Şampiyon ve Bir Zamanlar Çukurova dizilerinin gölgesinde kalmış ve Cumartesi günü yayınlanmasına karar verilmişti. Dizi piyasasını yakından takip edenler, dizinin yayın gününün değiştirilmesini, final öncesi son hamle olarak yorumluyor. Hatta 26. Bölüm öncesinde de dizinin final yapabileceği paylaşımları yapılmaya devam ediyor.