Oyuncu Beren Saat'in hayatı ve biyografi bilgileri merak ediliyor. Beren Saat aslen nereli, Beren Saat filmleri oynadığı tv dizileri, Beren Saat boyu kaç, Beren Saat burcu ne? sorularının yanıtları araştırılıyor. Dijital ve sosyal medyanın en merak edilen kişileri arasında yer alan Beren Saat ile ilgili tüm ayrıntılar cevaplanıyor. 26 Şubat 1984 yılında Ankara’da dünyaya gelen Beren Saat, doğduğu şehirde büyüdü ve ilk ve ortaöğretimini Ankara’da tamamladı.

Başkent Üniversitesi’nde eğitimi sürerken Türkiye’nin Yıldızları yarışmasına katılarak dikkatleri üzerine çeken Beren Saat, ilk oyunculuk serüvenine bu yarışmanın ardından başladı. Beren Saat Kenan Doğulu evliliği 2014 yılında oldu ve hala tartışmaların odağında olan iki isim evliliklerini sürdürüyor. Ünlü oyuncu İngilizce ve İspanyolca dillerini akıcı olarak konuşabiliyor. Beret Saat kimdir nerelidir, hangi dizilerde oynadı, hangi filmlerde oynadı, boy kilo bilgisi, hangi burç sorularının yanıtları haberimizde boombet yer alıyor.

Beren Saat aslen nereli?

Oyuncu Beren Saat aslen Ankaralıdır. Ankara'da doğup büyüyen oyuncu yaşamını İstanbul'da sürdürmektedir. Hüseyin Avni Saat ve Ayla Saat çiftinin ikinci çocuğu olarak doğan Beren Saat’in anne ve babası spor akademisi mezunu. Cem Saat adında bir abisi bulunan ünlü oyuncunun, TED Ankara Koleji’nde eğitimine devam ederken çeşitli müzikal gösterilerde yer aldığı biliniyor. Oyunculuk yeteneği küçük yaşlardan itibaren belirgin olan Beren Saat, küçüklüğünde eline deodorant şişesini alarak şarkı söylediğini ve ayna karşısında rol yaptığını söylüyor. Ünlü oyuncu, yine çocukluk yaşlarında çok düşündüğünü ve çok okuduğunu da sözlerine ekliyor.

Biran Damla Yılmaz aslen nereli boyu kaç burcu ne eşi sevgilisi kim oynadığı filmleri ve tv dizileri Biran Damla Yılmaz aslen nereli boyu kaç burcu ne eşi sevgilisi kim oynadığı filmleri ve tv dizileri

Beren Saat boyu kaç?

Ünlü oyuncu Beren Saat'in boyu 1,67 cm'dir. Başkent Üniversitesi’nde işletme okuyan Beren Saat, üniversite eğitimi devam ettiği sırada Türkiye’nin Yıldızları yarışmasına katıldı ve tüm dikkatlerine üzerine çekti. Bir markanın reklam yüzü olan Beren Saat, 2004 yılına gelindiğinde profesyonel oyunculuk kariyerine resmen başlamış oldu. Beren Saat’in yer aldığı ilk televizyon dizisi, Aşkımızda Ölüm Var adlı dizi oldu.

Daha sonra Aşka Sürgün, Hatırla Sevgili ve Avrupa Yakası dizilerinde rol alan Beren Saat, asıl çıkışını bugün hala konuşulan Aşk-ı Memnu dizisiyle yakaladı. Dizide Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolü paylaşan Beren Saat, dizide sergilediği oyunculuk ile uzun süre boombet giriş konuşuldu. Aşk-ı Memnu dizisinde Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte Selçuk Yöntem, Hazal Kaya ve Nebahat Çehre de vardı.

Beren Saat burcu ne?

26 Şubat doğumlu olan oyuncu Beren Saat'in burcu Balık'tır. Oyunculuk kariyeri yeni diziler ve filmlerle devam eden ve Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisinde başrol oynayan Beren Saat, çeşitli sinema filmlerinde de yer aldı ve 2014 yılında Kenan Doğulu ile haftalarca konuşulan bir törenle dünya evine girdi. Oyunculuk kariyeri boyunca çok sayıda ödül kazanan oyuncu, ayrıca reklam filmlerinde de oynadı. Tofita, Patos, Rexona, Duru, Arçelik, BMW reklamlarında yer alan Beren Saat, Oyuncak Hikâyesi 3 (Barbie), Cesur (Merida), Minyonlar (Scarlet Overkill) ve Greenpeace Türkiye 25. Yıl (Kendisi) yapımlarını da seslendirdi.

Cemal Can Canseven aslen nereli boyu kaç burcu ne sevgilisi kim oynadığı dizileri filmleri Cemal Can Canseven aslen nereli boyu kaç burcu ne sevgilisi kim oynadığı dizileri filmleri

Beren Saat filmleri oynadığı tv dizileri

Beren Saat filmleri

  • 2009 - Güz Sancısı - Elena
  • 2009 - Gecenin Kanatları - Gece
  • 2012 - Gergedan Mevsimi - Buse
  • 2013 - Benim Dünyam - Ela Bayındır

Beren Saat dizileri

  • 2004 - Aşkımızda Ölüm Var - Nermin
  • 2005-2006 - Aşka Sürgün - Zilan Şahvar Azizoğlu
  • 2006-2008 - Hatırla Sevgili - Yasemin Ünsal
  • 2007 - Avrupa Yakası - Kendisi
  • 2008-2010 - Aşk-ı Memnu - Bihter Yöreoğlu Ziyagil
  • 2010-2012 - Fatmagül'ün Suçu Ne? - Fatmagül Ketenci Ilgaz
  • 2013-2014 - İntikam - Yağmur Özden / Derin Çelik
  • 2015-2016 - Muhteşem Yüzyıl: Kösem - Mahpeyker Kösem Sultan

Beren Saat internet dizi ve filmleri

  • 2019-2021 - Atiye - Atiye Özgürsoy (Netflix)
  • 2020 - Night on Earth - Kendisi (Anlatıcı-Seslendirme)
  • 2020 - Yakında - Last Call For İstanbul - Serin

Kubilay Aka aslen nereli sevgilisi kim burcu ne Kubilay Aka filmleri ve tv dizileri Kubilay Aka aslen nereli sevgilisi kim burcu ne Kubilay Aka filmleri ve tv dizileri