Bir Zamanlar Çukurova dizisinin başarılı oyuncuları arasında yer alan Selin Genç, Gülten karakterine hayat veriyor. Bir Zamanlar Çukurova Gülten kim?, Selin Genç kimdir?, boyu ve dizileri en merak edilen başlıklar arasında bulunuyor. Dizide Vahide Perçin, Murat Ünalmış ve Hilal Altınbilek gibi ünlü oyuncularla birlikte rol alan Selin Genç, 1,75 boyunda.

SELİN GENÇ KİMDİR ASLEN NERELİ

1994 İstanbul doğumlu Selin Genç, 24 yaşında. Burcu yengeç olan ve Işık Üniversitesi’nde Endüstri Mühendisliği okuyan Genç, bu bölümü bitirmesinin ardından konservatuara kaydoldu ve tiyatro bölümünde oyunculuk eğitimleri aldı. Bir Zamanlar Çukurova dizisi, Selin Genç’in oyunculuk yaptığı ilk dizi oldu. Dizide kendisini geliştiren yetenekli oyuncuyu, dizinin bitiminin ardından, kısa süre sonra yeni yapımlarda görebiliriz.

SELİN GENÇ DİZİLERİ

Selin Genç, Gülten rolü ile Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Bülent Polat’ın canlandırdığı Gaffur karakterinin kız kardeşi rolünde. Uğur Güneş’in canlandırdığı Yılmaz Akkaya karakterine aşık olan Gülten (Selin Genç), Yılmaz’a olan aşkından vazgeçmiyor. Selin Genç’in rol aldığı diziler listesinde, 2018 yılında yayınlanmaya başlayan Bir Zamanlar Çukurova dizisi var.

gelmiş geçmiş en iyi diziler listesi yabancı türk yerli