1976 doğumlu Burcu Esmersoy (43 yaşında), sunuculuğu, modelliği ve yapımcılığı ile Türkiye’nin en çok aranan isimleri arasında yer alıyor. Burcu Esmersoy’un instagram hesabını 4 milyona yakın insan takip ediyor ve paylaşımlarına onbinlerce beğeni ile yüzlerce yorum geliyor. Posta yazarı Özlem Denizmen’in para ile ilgili sorularını yanıtlayan ünlü sunucu Burcu Esmersoy, ilk parasını 15 yaşında kazandığını ve bu parayla okulda herkesin giydiği ayakkabıyı aldığını söyledi. Paranın kendisi için araç olduğunu, gerekli yatırımları yaptığını ve parayla ilgili pişmanlığının olmadığını söyleyen güzel sunucu, alışverişlerinde pazarlık yaptığını da sözlerine ekledi. Burcu Esmersoy, restoranda hesabı ise erkeğin ödeyeceğini söyledi.

BURCU ESMERSOY’DAN PARA YANITLARI

Para ile ilgili soruları yanıtlayan sunucu ve model Burcu Esmersoy, paranın kendisi için araç olduğunu kaydetti. İlk parasını 15 yaşında kazandığını, bununla ayakkabı aldığını söyleyen ünlü sunucu, restoranda hesabın ise erkek tarafından ödendiğini söyledi. Evde çok fazla beyaz tişörtünün olduğunu ancak beyaz tişört görünce dayanamayıp yine aldığını söyleyen Esmersoy, alışveriş yaparken uyguladığı bir formülünün olduğunu, kasaya giderek biraz düşüneceğini söylediğini, daha sonra ise o ürünü bir daha almadığını kaydetti. Ara sıra internetten de alışveriş yaptığını söyleyen Burcu Esmersoy, normal alışverişlerde ödeyeceği fiyatı söylediğini, kabul edilirse o ürünü aldığını, el emeği bir ürün ise pazarlık yapmadığını dile getirdi.

EVDE TASARRUF UYGULUYOR

Para ile ilgili bir pişmanlığının da olmadığını kaydeden Burcu Esmersoy, gerekli yatırımlarını yaptığını, harcamak istediği parayı da harcadığını söyledi. Evde her alanda tasarruf uyguladığını, ışıkları, klimayı ve suyu gereksiz kullanmadığını söyleyen Esmersoy, kendisinden borç istendiğinde, verdiği paranın yarısının geri geleceğine kendini hazırlayarak borç verdiğini dile getirdi.