Sunucu ve oyuncu Burcu Esmersoy’dan yeni açıklamalar geldi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü sunucu, çok yoğun çalıştığını söyledi. Çalışırken yorulduğunu ancak mutlu olduğunu söyleyen Esmersoy, çalışmayı sevdiğini dile getirdi.

BURCU ESMERSOY’DAN AÇIKLAMA

İstinyePark’ta görüntülenen ünlü sunucu Burcu Esmersoy, telefonu arızalandığı için servise geldiğini söyledi. Aracını beklediği sırada muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü sunucu, yoğun çalıştığı bir dönemin içinde olduğunu kaydetti. Bu süreçte yorulduğunu ama mutlu olduğunu dile getiren Esmersoy, çalışmayı çok sevdiğini de sözlerine ekledi. Televizyon programının iyi gittiğini kaydeden Esmersoy, dünyanın farklı noktalarında çekim yaptıkları diğer program ile ilgili olarak da, 6 bölüm çektiklerini ve teslim ettiklerini, 6 bölüm daha çekmek için görüşmelerin sürdüğünü kaydetti.

FİLM FESTİVALİNE KATILMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde Antalya Altın Portakal Film Festivali’ne de katılan ünlü sunucu Burcu Esmersoy, festivalde Deniz Akkaya, Saba Tümer, Özlem Yıldız ve Cemal Hünal ile birlikte korteje katılmıştı. Festivale daha önce çalışmak için geldiğini, bu sefer keyif almak için bulunduğunu söyleyen Esmersoy, Antalya’da güzel bir gün geçirdiğini söyledi.