İçerde dizisinin yıldızı Çağatay Ulusoy, son olarak Netflix yapımı The Protector (Hakan: Muhafız) dizisiyle hayranlarının karşısına çıkmıştı. Dizide uzun saçlı olan Çağatay Ulusoy’un kel olduğu fotoğrafı görenler gözlerine inanamadı. Çağatay Ulusoy instagram hesabından kel olduğu fotoğrafını paylaştı ve fotoğraf 761 bin kişi tarafından beğenildi. Fotoğrafa ayrıca 24 binin üzerinde yorum yapıldı. Ünlü oyuncunun hayranlarının bir bölümü Ulusoy’un her halini beğendiğini yazarken, bir bölümü ise kel olmanın yakışmadığını yazdı.

ÇAĞATAY ULUSOY’UN YENİ İMAJI

Çağatay Ulusoy yeni imajı ile sosyal medyayı karıştırdı. Muhafız dizisinin yıldızı Çağatay Ulusoy, dizide uzun saçlarıyla yer alıyordu. Ünlü oyuncunun kel olduğu fotoğrafı görenlerin bir bölümü olumsuz yorumlar yaparak, kelliğin Çağatay Ulusoy’a yakışmadığını yazdı. Hayranlarının diğer kısmı ise oyuncunun her hali ile yakışıklı olduğunu yazdı.

ÇAĞATAY ULUSOY’UN KELLİĞİ DİZİ İÇİN

Çağatay Ulusoy’un yeni imajının sebebinin Hakan: Muhafız dizisinin yeni sezon çekimleri için olduğu bilgisi paylaşıldı. Ünlü oyuncunun Netflix yapımı dizide bölüm başına 500 bin lira aldığı iddia edilmişti. Üçüncü sezon çekimlerine başlanacak dizide, dizi severlerin karşısına yeni imajı ile çıkması beklenen Çağatay Ulusoy’dan bu haberi doğrular nitelikte bir açıklama gelmedi.