Televizyon yapımları arasında en çok izlenen diziler listesinde bulunan Erkenci Kuş dizisinin oyuncusu Can Yaman, dizide Can Divit karakterine hayat veriyor. Can Yaman'ın Erkenci Kuş dizisindeki partneri ise Demet Özdemir. Can Yaman kimdir? Sorusu ise Can Yaman’ın dizileri, boyu, nereli olduğu ve eski hali ile birlikte en merak edilen konuların başında geliyor. İçeriğimizde Can Yaman ile ilgili tüm sorulara cevap veriyoruz.

Can Yaman

CAN YAMAN NERELİ?

8 Kasım 1989 İstanbul Suadiye doğumlu Can Yaman, aslen Yugoslav kökenli. Ailenin tek çocuğu olan ünlü oyuncu, Bilfen Koleji ve ardından İtalyan lisesinde eğitim gördü. Hukuk bölümü mezunu olan Can Yaman, avukatlık mesleğine devam ederken, oyunculuk dersleri de aldı.Can Yaman

CAN YAMAN DİZİLERİ

Can Yaman’ın televizyon ekranlarında göründüğü ilk yapım 2014 yılında Gönül İşleri dizisi oldu. Sinem Kobal ile birlikte oynayan Can Yaman, 2015 yılında İnadına Aşk dizisinde başrol oynadı ve hayran kitlesini genişletti. 2016 yılında Hangimiz Sevmedik dizisinde ve 2017 yılında Dolunay dizisinde oynayan usta oyuncu Can Yaman, Erkenci Kuş dizisinde canlandırdığı Can Divit karakteri ile oyunculuk kariyerine devam ediyor.

CAN YAMAN BOYU VE KİLOSU

Akrep burcu olan Can Yaman’ın boyu 1.83 cm, kilosu ise 70’dir.

gülşah saraçoğlu çocuğu var mı, sevgilisi kim