Skandallarla ünlü ciciş kardeşler, skandal halkasına yeni bir olay daha ekledi. Ciciş Esra Ersoy instagramdan çıplak fotoğrafını paylaşarak ‘kıvrım’larına dikkat çekti. Sürekli birbiriyle kavga eden ve İzmir Çeşme’de yaptıkları kavga görüntüleri de sosyal medyada dolaşan Ciciş Kardeşler, gözaltına alınmaları, çıplak videoları ve olay yaratan açıklamaları ile gündemdeki yerlerini korumayı sürdürüyor.

CİCİŞ ESRA’DAN INSTAGRAM POZU

Skandalları ile kendilerinden söz ettirmeyi başaran ciciş kardeşlerden Ciciş Esra Ersoy instagramdan olay fotoğraflar paylaştı. Oyuncak ayıya sarılarak çıplak poz veren ciciş Esra, Amerika ve diğer ülkelerdeki instagram fenomenlerinin daha çıplak fotoğraflar koyduklarını, evli olanların çıplak fotoğraflarının instagramda yer aldığını fotoğrafına not olarak düştü.

CİCİŞ ESRA’NIN SONSUZ ÖZGÜVENİ

Çıplak fotoğrafını yayınlayan ciciş Esra Ersoy, kendi fiziğinin sanat eseri gibi olduğunu, bundan dolayı hava attığını yazdı. 33 yaşında olduğunu ve hiç spor yapmadığını yazan ciciş Esra, 18 yaşında olanların bile kendi fiziğiyle yarışamayacağını belirtti. Güzellik yarışmalarında birinci seçilen kızlarda bile, kendisinde olan kıvrımların olmadığını, podyumda hepsini sollayacağını yazan Esra Ersoy, gelen yoğun tepkilerin ardından Instagram’daki fotoğrafını sildi.