2 farklı tanıtım fragmanı yayınlayan Kuruluş Osman dizisi merakla bekleniyor. Başrol oyuncusu Burak Özçivit olan, Diriliş Osman ne zaman başlayacak sorusu cevap aranan sorular arasında yer alıyor. Kuruluş Osman ne zaman yayınlayacak sorusunun cevabı içeriğimizde yer alıyor.

KURULUŞ OSMAN’IN YAYIN GÜNÜ

Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı niteliği taşıyan Kuruluş Osman dizisinin TRT’de yayınlanması beklenirken, yeni sezonun en iddialı yapımları arasında yer alan dizinin ATV’de yayınlanacağı duyuruldu. Kuruluş Osman dizisinin Çarşamba akşamları seyirciyle buluşacağı tahmin ediliyor. Kuruluş Osman dizisinin başrol oyuncusu Burak Özçivit olacak. Ayrıca Ragıp Savaş, Ayşegül Günay, Saruhan Hünel ve Hazal Subaşı gibi popüler oyuncular da dizinin oyuncu kadrosunda yer alıyor.

OSMANLI’NIN KURULUŞ ÖYKÜSÜ

ATV’nin iddialı yapımları arasında yer alan Sen Anlat Karadeniz dizisinin final yapması üzerine, Kuruluş Osman’ın dizi izlenme oranlarının en yüksek olduğu Çarşamba gününde yayınlanması bekleniyor. Kuruluş Osman dizisinde Diriliş Ertuğrul’dan sonraki Osmanlı’nın kuruluş öyküsü anlatılacak.

DİRİLİŞ OSMAN NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Diriliş Osman’ın ne zaman başlayacağı hakkında ATV tarafından kesin bir tarih verilmedi. Ancak 13 Kasım’da bitecek Sen Anlat Karadeniz dizisinin ardından Diriliş Osman’ın 20 Kasım 2019 Çarşamba günü yayına girmesi bekleniyor. ATV tarafından yapılan sosyal medya paylaşımda, dizinin başlama tarihi olarak “Yakında” ifadesi kullanıldı. “Benimle Birlikte Devlet Olmaya Var mısınız?” sorusunun sorulduğu paylaşım büyük ilgi gördü.