Eser Yenenler, Berfu Yenenler Yıldız çifti geçtiğimiz aylarda düğün yapmış ve dünya evine girmişti. Çiftin bebekleri Kuzey dünyaya geldi. Baba olan Eser Yenenler, Berfu Yıldız ve Kuzey bebekle fotoğrafını instagram hesabından paylaşarak, yaşadığı durumun tarifi olmadığını yazdı. Yenenler, oğlu Kuzey’in sağlıklı, huzurlu ve mutlu büyümesini diledi. Eser Yenenler’in instagramdan hesabından yaptığı paylaşıma 142 bin beğeni yapıldı ve 2 bin yorum yazıldı. Eser Yenenler ile Berfu Yıldız’ın bebekleri Kuzey 3 kilo 360 gram ağırlığında dünyaya geldi. Anne Berfu Yenenler Yıldız’ın ve bebeğin sağlık durumlarının iyi olduğu bilgisi paylaşıldı.

ESER YENENLER BABA OLDU

Eser Yenenler – Berfu Yıldız çifti 4 ay önce evlenmişti. Ünlü çiftin ilk bebekleri Kuzey dünyaya geldi. Anne ve bebeğin sağlık durumlarının iyi olduğu kaydedildi. Baba Eser Yenenler ise sevincini instagram hesabından paylaştı. Berfu Yenenler Yıldız ve Kuzey bebekle birlikte çekildiği fotoğrafı paylaşan Eser Yenenler, yaşadığı duygunun tarifinin olmadığını yazdı. Kuzey’e sağlıklı bir ömür dileyen Baba Eser Yenenler’e çok sayıda tebrik mesajı yağdı.

ESER YENENLER BERFU YILDIZ DÜĞÜNÜ

Oyunculuk yapan Eser Yenenler, son yıllarda yaptığı programlarla şöhretini katlamış ve televizyonun aranan yüzleri arasında yerini almıştı. Miss Turkey 2015’de yarışan Berfu Yıldız ile sevgili olan Yenenler, daha sonra Yıldız ile birlikte yaşamaya başlamış ve aile arasında yapılan nikahla evlendiklerini duyurmuştu. Ünlü çiftin düğünü ise geçtiğimiz aylarda yapıldı.