TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef Türkiye’nin jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna, Eser Yenenler Show’a konuk oldu. Eser Yenenler’in sorularını cevaplayan Masterchef şefleri, Eser Yenenler tarafından hazırlanan bir skeçte de rol aldılar.

MASTERCHEF SOMER SİVRİOĞLU KİMDİR?

ESER YENENLER MASTERCHEF’E KATILIRSA

Eser Yenenler, show programı için skeç hazırladı. Masterchef stüdyosunda çekilen ve yarışmanın jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’nın da katıldığı skeç, izleyenlere eğlenceli anlar yaşattı. Masterchef Jüri üyelerinin önüne yarışmacı önlüğünü giyerek çıkan Eser Yenenler, Masterchef Türkiye’de jüri üyesi olarak ya da yarışmacı olarak yer alabileceğini söyledi. Ne gerekiyorsa yapacağını söyleyen Eser Yenenler’den 5 dakika için yemek yapması istendi.

MASTERCHEF DANİLO ZANNA KİMDİR?

ESER YENENLER, YEMEK YAPAMADI

Masterchef jürisi Mehmet Yalçınkaya, yarışmada şov değil yemek yaptıklarını, Eser Yenenler’den ise böyle bir yetenek beklemediğini söyledi. Eser Yenenler’in 5 dakikalık süresi başladı ve bir tür makarna yemeği yapmaya çalışan Eser Yenenler, Masterchef Rıfat’ın taklidini yaparak hazırlığa başladı. Süresi bittiğinde şefler Yenenler’in dalga geçtiğini söyleyerek stüdyodan kovdu.

MASTERCHEF MEHMET YALÇINKAYA KİMDİR?