Oğulları Karan Özçivit’i kucaklarına alan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, mutlu bir evlilik hayatı yaşıyor. Oğlu dünyaya geldikten sonra aşırı kilolarını veremediği yönünde eleştirilerin odağında olan Fahriye Evcen, gelen eleştirileri uzun süre yanıtlamazken, sosyal medya hesabından her annenin ve her kadının güzel olduğunu yazdığı bir notla eleştirilere cevap vermiş oldu. Oyuncu Fahriye Evcen, geçtiğimiz günlerde ise eşi Burak Özçivit ile fotoğrafını paylaşarak, mutluluğunu ve aşkını ilan etti.

FAHRİYE EVCEN KİLOLARI İLE ELEŞTİRİLMİŞTİ

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, geçtiğimiz aylarda ilk çocukları Karan’ı kucaklarına aldılar. Doğumun ardından tüm ilgi Karan bebeğin oldu. Oğullarını da alarak tatile çıkan ünlü çift, magazin dünyasına yansıyan fotoğrafları ile olay olmuştu. Çok kilo aldığı ve kilolarını veremediği yönünde eleştirilere maruz kalan Fahriye Evcen, kendisi hakkında yapılan yorumlara cevap vermemiş ve suskunluğunu korumuştu.

FAHRİYE EVCEN’DEN “AŞK” FOTOĞRAFI

Kiloları ile eleştirilerin odağında olan ünlü oyuncu Fahriye Evcen, eşi Burak Özçivit ile fotoğrafını instagram hesabından paylaştı. Fotoğrafa “Aşk” notunu düşen Evcen, sanat camiasından ve hayranlarından bir çok olumlu yorum aldı. Fahriye Evcen’in “Aşk” paylaşımını 1 milyondan fazla kişi beğenirken, fotoğrafa binlerce yorum yazıldı.