Fox TV’de 4. Bölümü ile ekranlarda olacak Ferhat ile Şirin dizisinden erken final kararı geldi. Dizinin hayranlarını üzen karara göre Ferhat ile Şirin dizisi sona erecek. Ferhat ile Şirin dizisinin final zamanı ve sebebi ise dizi severler tarafından merak edilmeye devam ediyor. Ferhat ile Şirin dizisi final mi yapacak? Dizi bitiyor mu? Ferhat ile Şirin dizisinin finali ne zaman? Soruları yanıt arıyor. Başrollerini Tolga Sarıtaş, Cansu Dere ve Leyla Tanlar’ın paylaştığı Ferhat ile Şirin dizisinin merak edilen final ayrıntıları haberimizde yer alıyor.

FERHAT İLE ŞİRİN FİNAL Mİ YAPACAK?

Ferhat ile Şirin dizisi 10 Ocak 2020 Cuma günü final yapacak. Dizi yapımcıları ve kanal yöneticilerinin aldığı karara göre Ferhat ile Şirin dizisinin son final bölümü 10 Ocak’ta yayınlanacak ve dizi başka kanal bulamazsa devam etmeyecek.

FERHAT İLE ŞİRİN DİZİSİNİN OYUNCULARI KİM? KARAKTERLERİN GERÇEK İSİMLERİ NE?

FERHAT İLE ŞİRİN DİZİSİ NEDEN BİTİYOR?

Ferhat ile Şirin dizisi istenilen reyting rakamlarına ulaşamadığı için bitiyor. Beklenen izlenme oranlarına erişemeyen dizinin son bölümünün çok az izlendiği ve yayınlandığı gün 22. Sırada yer aldığı bilgisi paylaşılıyor. Fox TV yöneticileri 8. Bölümü ile final yapacak Ferhat ile Şirin dizisinin Fox TV kanalında devam etmeyeceğini dizi yapımcılarına iletti.

FERHAT İLE ŞİRİN DİZİSİNDEKİ ŞİRİN (LEYLA TANLAR) KİMDİR?