Fox TV ekranlarında yeni bir dizi başlıyor. Ferhat ile Şirin konusu nedir? Ferhat ile Şirin 1. Bölüm ne zaman yayınlanacak? Soruları sıkça soruluyor. Başrollerinde Cansu Dere, Tolga Sarıtaş, Leyla Tanlar, Yıldıray Şahinler ve Ushan Çakır’ın rol aldığı, Işıl Yücesoy, Şehsuvar Aktaş, Emel Çölgeçen, Alican Barlas ve Nihan Gür’ün oyuncu kadrosunda yer aldığı Ferhat ile Şirin dizisinin yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin oturacak. Genel hikayeyi Gökhan Horzum’un oluşturduğu dizinin senaryosunu Savaş Korkmaz yazacak. Ferhat ile Şirin dizisine dair tüm ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

FERHAT İLE ŞİRİN KONUSU NEDİR?

Ferhat ile Şirin’in konusu bir aşk hikâyesidir. Oyuncu Tolga Sarıtaş’ın canlandırdığı Ferhat karakteri, ahşap işleri yapıyor ve sıradan bir marangoz olarak hayatını sürdürüyor. Beklemediği bir zamanda aşkı ve karanlık dünyayı tanıyan Ferhat, küçük atölyesinden Kapalı Çarşı’nın tarihi dükkanlarına adım atıyor. Ferhat’ın yolu buradan Karalı Köşk’üne çıkıyor. Ferhat Karalı Köşkünde geçmişin izlerini sürecek. Dizinin 3 ana karakteri olacak. Ferhat, Şirin ve Banu aşkın mucizesini ve felaketini birlikte yaşayacak. Geçmişin karanlık izleri, bu yeni yaşamları nasıl etkileyecek, yakında öğreneceğiz.

FERHAT İLE ŞİRİN 1. BÖLÜM NE ZAMAN?

Geçmişte canların alındığı, hayatların karardığı ve ailelerin dağıldığı bir aşkın izinde gelişen olayların konu edileceği Ferhat ile Şirin dizisinin ilk bölümü 22 Kasım Cuma günü Fox TV’de yayınlanacak. Ferhat ile Şirin dizisi, Cuma akşamları izlenme rekorları kıran Hercai dizisi ile yarışacak. Cuma akşamları ayrıca Payitaht Abdülhamid, Sevgili Geçmiş ve Arka Sokaklar dizileri de çok izleniyor.