Fox TV ekranlarının yeni dizisi Ferhat ile Şirin, hikayesi ile olduğu kadar oyuncu kadrosu ile de ilgi çekiyor. Başrolleri Cansu Dere, Tolga Sarıtaş ve Leyla Tanlar’ın paylaştığı Ferhat İle Şirin’in oyuncuları kim? Karakter adları ve gerçek isimleri nedir? Oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? Ferhat ile Şirin oyuncu isimleri aramaları günün popüler başlıkları arasında bulunuyor. Ferhat ile Şirin cast ekibi ve oyuncu kadrosu tüm ayrıntıları ile haberimizde yer alıyor.

FERHAT İLE ŞİRİN BAŞROL OYUNCULARI

Ferhat ile Şirin dizisinde başrolü 3 oyuncu paylaşıyor. Banu rolünde Cansu Dere, Ferhat rolünde Tolga Sarıtaş ve Şirin rolünde Leyla Tanlar’ı izleyeceğiz. Ferhat ile Şirin dizisinde önemli oyuncular da yer alacak. Usta oyuncu Yıldıray Şahinler, dizide Hüsrev karakterini, Ushan Çakır ise Sadık karakterini canlandıracak. Dizide ayrıca Hayriye karakterini tecübeli oyuncu Işıl Yücesoy, Salim karakterini Şehsuvar Aktaş ve Şehnaz karakterini Emel Çölgeçen canlandıracak.

FERHAT İLE ŞİRİN CAST / OYUNCU KADROSU

Ferhat ile Şirin dizisinin oyuncu kadrosunda Sıla rolünde Nihan Gür’ü izleyeceğiz. Dizide ayrıca Zeynep Özyağcılar, Ecenaz Uçer, Melisa Değer, Alican Barlas, Serdar AKülger ve Durukan Çelikkaya da yer alacak. Genel hikayesini Gökhan Horzum’un oluşturduğu dizinin senaryosunu Savaş Korkmaz yazıyor.