Fox TV’de yayınlanan Savaşçı dizisinde Marcus (Markus) kimdir? Gökçen Gökçebağ kimdir? Kaç yaşında? Oynadığı diziler hangileri? Başlıklarıyla çeşitli aramalar yapılıyor. Başrollerinde Berk Oktay, Murat Serezli ve Sarp Levendoğlu ile Müjde Uzman’ın yer aldığı Savaşçı dizisinin yeni kötü adamı Markus’un karakterine dair ayrıntılar ile oyuncu Gökçen Gökçebağ’ın hayatına dair ayrıntılar haberimizde cevap buluyor.

SAVAŞÇI MARCUS (MARKUS) KİMDİR?

Savaşçı dizisinde Marcus karakterini canlandıran oyuncu Gökçen Gökçebağ’dır. Dördüncü sezonda diziye dahil olan Markus karakteri, 40’lı yaşlarında. Markus dizinin en gizemli adamlarından biri olarak yer alıyor. Nereli olduğu bilinmeyen, bağlantıları çözülemeyen, geçmişine ilişkin hiçbir kayıt bulunmayan kötü karakter. Markus, çeşitli terör örgütlerini organize eden ve onlarla işbirliği yapan biri olarak görünüyor. Türkiye’ye karşı terör örgütlerini kullanan Markus, ülkeyi parçalamak için elinden geleni yapıyor.

GÖKÇEN GÖKÇEBAĞ KİMDİR? OYNADIĞI DİZİLER

Savaşçı dizisinin kötü karakteri Gökçen Gökçebağ, tiyatro bölümü mezunudur. 2005’de Adana Devlet Tiyatrosu’nda çalışmaya başlayan, 2008’de New York’a giderek orada oyunculuk lisansı yapan ve çeşitli tiyatrolarda oynayan Gökçen Gökçebağ, 1999 yılında Salkım Hanım’ın Taneleri adlı sinema filminde ve 2002 yılında Seni Yaşatacağım dizisinde oynadı. Gökçen Gökçebağ’ın oynadığı sinema filmleri arasında Celal ile Ceren, Son Şnitzel ve Son Çıkış adlı sinema filmleri var. Aşkının Kanunu ve 4N1K: Yeni Başlangıçlar dizisinde rol alan Gökçen Gökçebağ, Fox TV’de yayınlanan Savaşçı dizisinde kötü adam Markus karakterine hayat veriyor.

saba tümer