Son dakika İzmir... Ünlü şarkıcı Haluk Levent, Aydın'da düzenleyeceği konser öncesi şaşkına döndü. Ramazan Bayramı tatili nedeniyle konsere ilginin az olmasını bekleyen Haluk Levent, biletlerin büyük bölümünün bittiğini öğrenince sosyal medyadan teşekkür mesajı yayınladı. 

Haluk Levent Aydın

Yardımseverliği nedeniyle toplumun büyük kesiminin takdir ettiği Haluk Levent, twitter'dan şu ifadeleri kullandı:  

"Çok enteresan bir konser, 25 yıldır bir ilk olacak. Salon neredeyse şimdiden doldu. Sağ olasın Aydın" 

Haluk Levent Aydın

AHBAP DERNEĞİ, BALÇOVA İNCİRALTI'NI TEMİZLEMİŞTİ 

2017 yılında Haluk Levent öncülüğünde kurulan AHBAP organizasyonu, geçtiğimiz günlerde Balçova'da bulunan İnciraltı Kent Ormanı ve İnciraltı Sahili'ni temizlemişti. Sosyal medyadan fotoğraflarını paylaşan grup, #KirletmeTemizle etiketini kullanmıştı. 

AHBAP İnciraltı

HALUK LEVENT KİMDİR? 

1968 yılında doğan Haluk Levent, Ankara, Karadeniz Teknik ve Bilkent Üniversitesi'ni bitiren Haluk Levent, hayatının her anında zor durumdaki kişilere yardım eden kişi oldu. Son dönemde önderlik ettiği AHBAP organizasyonuyla Türk insanının sevgisini kazanan Haluk Levent, kariyeri boyunca Türkiye'nin neredeyse her şehrinde konser verdi. 

Gençlik yıllarında ticaretle uğraşan ancak daha sonra doğduğu Adana'dan ayrılarak ilk albümünü çıkardı. 1992 yılında İstanbul'a gelerek Türk müziğinin ünlü isimleriyle tanıştı ve çıkardığı albümlerle tanınırlığını artırdı. 1995 yılında çıkardığı "Bir Gece Vakti" ile tüm Türkiye'de tanınır hale geldi. 

1997 yılında ticari problem nedeniyle 9 ay cezaevine girdi. Cezaevinde "Kedi Köprüsü" isimli kitabını yazdı. Cezaevinden çıktıktan sonra askere giderek 18 ay askerlik yaptı. 

Askerlik sonrası albümlerine devam eden Haluk Levent, yurt içinde ve yurt dışında binlerce konsere çıktı.