Güneşin Kızları, Aşk Laftan Anlamaz ve Siyah İnci dizilerinin ünlü Yıldızı Hande Erçel, Azize dizisinde Buğra Gülsoy ile birlikte başrolde yer alacak. Azize dizisinin fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlanmış ve çok ses getirmişti. Sadece dizilerde rol alan Hande Erçel’in bir sinema filmi için de anlaşmaya vardığı bilgisi paylaşıldı. Hande Erçel, Mevlana’nın hayatının anlatılacağı “Aşk Sarhoşu” filminde Mevlana’nın kızı Kimya Hatun’u canlandıracak. Oyunculuk yeteneği ile büyük bir hayran kitlesine sahip Hande Erçel, instagram hesabıyla da konuşuluyor. Hande Erçel’in instagram’da 10 milyonun üstünde takipçisi var.

AZİZE DİZİSİNDE HANDE ERÇEL VE BUĞRA GÜLSOY VAR

Hande Erçel on parmağında on marifet biri. Oyunculuk ve modellik yapan Hande Erçel, rol aldığı dizilerle ve instagram paylaşımlarıyla konuşulmaya devam ediyor. Önümüzdeki günlerde başlayacak Azize dizisinde Buğra Gülsoy ile başrolü paylaşacak ünlü oyuncuyu, imkansızlıkların hüküm sürdüğü bir aşk hikayesinin içinde göreceğiz. İntikamın ve aşkın birbirine karışacağı Azize dizisi çok yakında başlıyor.

Hande Erçel

AŞK SARHOŞU MEVLANA FİLMİNDE OYNAYACAK

Kariyerine sinemayı da eklemek isteyen oyuncu Hande Erçel, Mevlana’nın hayatının anlatılacağı “Aşk Sarhoşu” filminde de yer alacak. Ünlü oyuncu, filmde Mevlana’nın kızı Kimya Hatun’u canlandıracak. Türk-İran yapımı filmin Mevlana ile Şems’e odaklanacağı konuşuluyor. Hande Erçel instagram hesabıyla da konuşulmaya devam ediyor. İddialı fotoğraflar paylaşan oyuncu, sosyal medyada en çok takip edilen oyuncular arasında yer alıyor.