Uzun süredir beklenen Hekimoğlu dizisi, bugün ekranlara gelecek. Kanal D'de yayınlanacak olan dizi, tanınmış kadrosuyla merak uyandırırken son dönemin en çok izlenen yapımlarından biri olması bekleniyor. Amerikan House M.D. dizisinden uyarlanarak ekranlara gelecek olan dizi, bu akşam saat 20.00'de başlayacak. Diziyle ilgili en çok merak edilen konulardan biri ise, Hekimoğlu dizisinin nerede çekildiği oldu. İşte detaylar...

HEKİMOĞLU DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Hekimoğlu dizisinin yapımcı ekibi, çekimler için İstanbul'da birçok hastane ile görüşme gerçekleştirdi. Yapılan görüşmelerin ardından son karar, İstanbul'un Tuzla ilçesinde yer alan Okan Üniversitesi Hastanesi oldu. Dizinin çekimlerinin tamamı İstanbul'da, büyük çoğunluğu ise hastane içinde gerçekleştirilecek. Ancak Hekimoğlu dizisi, Mucize Doktor dizisinden bir konuda ayrılıyor. Şöyle ki; Hekimoğlu dizisinin seti, hastanenin kapatılan bir servisinde gerçekleştiriliyor. Bu nedenle hastaneye gidilse bile seti görmek mümkün değil. Hekimoğlu dizi setinin önümüzdeki dönemde halka açılacağı ifade ediliyor. Mucize Doktor dizisinde ise çekimler halka açık bir şekilde gerçekleştiriliyor, vatandaşlar dizi oyuncularıyla fotoğraf çektirebiliyor. Dizinin uyarlandığı House M.D. dizisinin çekimlerinin de büyük çoğunluğu hastane içinden gerçekleştirilmişti.

yeni başlayacak diziler 2021 show tv, atv, kanal d

İSTANBUL VALİDE ATİK EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ NEREDE

Hekimoğlu dizisinin çekildiği İstanbul Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin nerede olduğu ise merak konusu oldu. Yapım kadrosu, çekimlerin gerçekleştiği Okan Üniversitesi Hastanesi'ne İstanbul Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesi ismi verildi. Yani böyle bir hastane, aslında yok. Senaryo gereği, Okan Üniversitesi Hastanesi'nin ismi Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesi oldu. Çekimlerin gerçekleştirildiği Okan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Tuzla'nın Akfırat Mahallesi'nde bulunuyor. Hastane, 2016 yılından beri vatandaşlara hizmet veriyor.

hadise ile kaan yıldırım ayrıldı mı