Kadın dizisi Bahar Çeşmeli kimdir? Özge Özpirinçci kimdir? Dizileri ve hayatı en çok aranan kelimeler arasında yer alıyor. Oyuncu Özge Özpirinçci’nin biyografi bilgileri ile oyunculuk kariyerine dair tüm ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

KADIN DİZİSİ BAHAR KİMDİR?

Özge Özpirinçci’nin canlandırdığı Bahar Çeşmeli karakteri, annesinin terk ettiği ve babasının büyüttüğü bir rolde. Sarp’la tanışan ve mutluluğu bularak aile kuran Bahar, Sarp’ın yaşamını yitirmesinin ardından 2 çocuğunu tek başına büyütmeye çalışır. Mücadeleyi elden bırakmayan Bahar’ı zorlu bir hayat beklemektedir.

Özge Törer

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ KİMDİR?

1986 yılında İstanbul’da doğan Özge Özpirinçci, ilk ve ortaokulu İstanbul’da, liseyi Amerika’da tamamladı. Sabancı Üniversitesi’nden mezun olan Özpirinçci, Cesaretin Var mı Aşka ve Kavak Yelleri dizileri ile televizyonda yer almaya başladı. Daha sonra Melekler Korusun dizisinde İpek Taşkır karakterini canlandıran Özge Özpirinçci, sonraki yıllarda önemli bir çok dizide yer alarak oyunculuk kariyerini geliştirdi.

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ DİZİLERİ VE FİLMLERİ

Sinemaya da uzak kalmayan Özge Özpirinçci, 2010 yılında Zülfü Livaneli’nin yönetmen koltuğunda oturduğu Veda filminde Fikriye Hanım karakterini canlandırdı. Oyuncu daha sonra Anadolu Kartalları, Karışık Kaset ve Buğra Gülsoy ile birlikte rol aldığı Acı Tatlı Ekşi sinema filmlerinde de yer aldı. Altın Kelebek Ödülleri’nde “En İyi Kadın Komedi Oyuncusu” ödülü alan ve Fi dizisinde Sıla karakterine hayat veren Özge Özpirinçci, 2017 yılında başlayan Kadın dizisinde Bahar karakterini oynuyor.

Hadise