Bugünlerde herkesin merak ettiği bir soru var; Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman başlayacak? Kurtlar Vadisi Pusu’nun devamı olacak Kurtlar Vadisi Kaos’un Netflix platformunda yayınlanacağı yönündeki dedikoduların ardından Kurtlar Vadisi’nin yayıncısı Pana Film’den açıklama geldi.

KURTLAR VADİSİ KAOS NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Pana Film, Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman başlıyor sorusunu yanıtladı. Kurtlar Vadisi Netflix iddialarını yanıtlayan Pana Film yetkilileri, net bir açıklama yayınlayarak tüm iddiaları yalanladı. Kurtlar Vadisi hayranlarını umutlandıran gelişme, farklı sosyal medya platformlarında Kurtlar Vadisi Kaos başlıyor iddiaları ile heyecan yarattı. Kurtlar Vadisi Kaos’un hangi kanalda, ne zaman başlayacağını merak eden izleyiciler, farklı kanallarla anlaşıp, daha sonra yeni yayın dönemi iptal olan dizinin, 2019 yılında ya da 2020 yılında yeniden yayın hayatına döneceğine dair iddiaları araştırdı. Kurtlar Vadisi Netflix anlaşması sağlandığı yönünde yeni iddiaların ortaya atılması üzerine Pana Film açıklama yaparak, Kurtlar Vadisi Kaos hakkındaki soruları yanıtladı.

Kurtlar Vadisi Pusu

KURTLAR VADİSİ KAOS NETFLİX AÇIKLAMASI

Pana Film tarafından yapılan açıklamada, bazı yayın organlarında yapımcısı Pana Film olan Kurtlar Vadisi dizisinin, bir dijital yayın platformunda Kurtlar Vadisi Kaos adıyla yayınlanacağı ve bu konuda anlaşmanın sağlandığına yönelik iddialar olduğu belirtildi. Söz konusu haberlerin gerçek dışı olduğunu kaydeden Pana Film yetkilileri, kendilerini yalnız bırakmayan seyircilerin, Kurtlar Vadisi’nin geri dönmesini beklediklerini, bu konuda bir gelişme yaşandığında ise spekülasyona izin verilmeden tüm açıklamaların sosyal medya sayfalarından yapılacağını kaydetti. Yetkililer, bu açıklama dışında yapılan tüm açıklamaların geçersiz olduğunu ve itibar edilmemesini istedi.

Kurtlar Vadisi Pusu

KURTLAR VADİSİ DİZİSİ

Kurtlar Vadisi dizisinin ilk bölümü 2003’de “Bu bir mafya dizisidir” sloganı ile başladı. Aksiyonun ve dramın ağır bastığı dizide, politik göndermeler de kısa sürede yerini aldı. 3 sezon boyunda Show TV’de yayınlanan Kurtlar Vadisi dizisi, daha sonra başka bir kanalla anlaşarak, 4 sezon bu kanalda yayınlandı. Kamu Güvenliği Teşkilatı adlı bir birimin üyesi olan Ali Candan’ın hikâyesine odaklanan dizide, Türkiye’nin yeraltı dünyası, farklı terör örgütleri, istihbarat örgütleri, derin yapılanmalar ve politik gelişmelere göndermeler yapıldı.

Kurtlar Vadisi Pusu

KURTLAR VADİSİ PUSU

Dizi, Kurtlar Vadisi Pusu adıyla yayın hayatına devam etti. 300 bölüm çekilen dizi daha sonra final yaptı. Tartışmaların odağı olan dizi hakkında binlerce iddia ortaya atıldı ve Kurtlar Vadisi Darbe adıyla yayın yapacağı yönünde iddialar gündeme geldi. Kurtlar Vadisi Pusu’nun çekimleri devam ederken, Kurtlar Vadisi Filistin, Kurtlar Vadisi Irak ve Kurtlar Vadisi Gladyo gibi ara sinema filmleri de çekilmiş ve dizinin oyuncuları bütün bu süreç içerisinde Türkiye’de çok popüler olmuştur.