Kuruluş Osman dizisi büyük bir ilgiyle takip edilmeye devam ediyor. Başrolünde Engin Altan Düzyatan’ın olduğu Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı olarak çekilen Kuruluş Osman dizisine Ertuğrul Bey karakterinin dahil olup olmayacağı ve bu karakteri kimin canlandıracağı merak ediliyor. Kuruluş Osman dizisini dikkatle izleyen dizi severler, Kuruluş Osman dizisine Ertuğrul Bey ne zaman gelecek? Ertuğrul Gazi kim olacak? Kuruluş Osman dizisinde Ertuğrul Bey nerede, neden yok? Sorularına cevap arıyor. Başrolünde Burak Özçivit’in oynadığı Kuruluş Osman dizisinde Ertuğrul Bey’in yer alıp almayacağı ve Engin Altan Düzyatan’ın konuyla ilgili açıklamaları haberimizde yer alıyor.

KURULUŞ OSMAN ERTUĞRUL NE ZAMAN GELECEK?

Kuruluş Osman dizisine Ertuğrul Beyin ne zaman geleceği konusunda bir tarih verilmiyor. Dizinin senaryosuna göre Konya’da olan Ertuğrul Beyin diziye hangi bölümde gireceği netlik kazanmadı. Dizi severlerin en çok merak ettiği konulardan biri Ertuğrul Beyin diziye ne zaman geleceği oldu. Önümüzdeki haftalarda bu soruların cevabı verilecek.

KURULUŞ OSMAN ERTUĞRUL BEY KİM OLACAK?

Kuruluş Osman dizisinde Ertuğrul Bey karakterini kimin oynayacağı konusunda bir karar verilmedi. Geçtiğimiz hafta Kurşun dizisi erken final yapan Engin Altan Düzyatan, muhabirlerin sorduğu Kuruluş Osman sorularını cevapladı ve henüz bir görüşme olmadığını dile getirdi. Kuruluş Osman dizisinin hayranları, Ertuğrul Bey rolünü Engin Altan Düzyatan’ın oynamasını istiyor. Kuruluş Osman dizisiyle ilgili bir teklif gelmediğini söyleyen Düzyatan, biraz dinlenmek istediğini kaydetti.

KURULUŞ OSMAN DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR, ÇEKİM YERİ NERESİ?

KURULUŞ OSMAN ERTUĞRUL BEY NEREDE, NEDEN YOK?

Kuruluş Osman dizisinde yeni bölümlerde adı geçen Ertuğrul Gazi Bey’in Konya’da olduğu biliniyor. Ertuğrul Beyi henüz hangi oyuncunun oynayacağı netlik kazanmadığından dizide yer almıyor.

KURULUŞ OSMAN BALA HATUN (ÖZGE TÖRER) KİMDİR?