Yeni sezonun iddialı yapımları arasında yer alan Kuruluş Osman dizisi, oyuncu kadrosu, hikayesi, çekildiği yer ve bir çok ayrıntısı ile merak konusu oldu. Kuruluş Osman ne zaman başlıyor? Hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak? Soruları günün popüler soruları arasında yer alıyor. Bozdağ Film (Mehmet Bozdağ) tarafından yapılan, genel yönetmen koltuğunda Metin Günay’ın oturduğu Kuruluş Osman dizisinin başrol oyuncusu Burak Özçivit. Dizide ayrıca Nurettin Sönmez, Ragıp Savaş, Saruhan Hünel, İsmail Hakkı Ürün, Alma Terzic, Özge Törer, Buse Arslan Akdeniz, Aslıhan Karalar gibi popüler oyuncular da var. Kuruluş Osman dizisine dair merak edilenler haberimizde cevap buluyor.

KURULUŞ OSMAN DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

KURULUŞ OSMAN NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Kuruluş Osman dizisi 20 Kasım 2019 Çarşamba günü başlıyor. TRT ekranlarında yayınlanması beklenirken ATV ekranlarına transfer olan ve Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı olan Kuruluş Osman dizisi, bu akşam başlayacak.

KURULUŞ OSMAN HANGİ KANALDA? SAAT KAÇTA?

Kuruluş Osman dizisi ATV ekranlarında yayınlanacak. Saat 20.00’de başlayacak dizi, Çarşamba günlerinde en çok izlenen dizi olmaya aday. Kuruluş Osman dizisi, Osmanlı Devleti’nin kuruluşunun anlatılacağı, aynı zamanda dönem olaylarını da yakından izleyeceğimiz tarihi bir dizi olarak hazırlandı.