Show TV’nin sevilen dizileri arasını yerini alan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi geniş bir hayran kitlesine erişti. Dizinin sempatik oyuncularını ve dizinin atmosferini çok seven izleyiciler, Kuzey Yıldızı İlk Aşk konusu ne? Dizi hangi gün yayınlanıyor? Sorularını da sıkça soruyor. Başrollerinde Aslıhan Güner ile İsmail Demirci’nin oynadığı Kuzey Yıldızı dizisinin merak edilen konusuna ve ayrıntılarına haberimizde yer veriyoruz.

KUZEY YILDIZI KONUSU NEDİR?

Oyuncu kadrosunda Aslıhan Güner, İsmail Demirci, Cezmi Baskın, Ferda Kaynar, Hüseyin Soysalan ve Uğur Demirpehlivan olan ve her hafta Cumartesi akşamı Show TV’de yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin ilgi çekici bir konusu var. Dizinin başrol karakterleri Kuzey (İsmail Demirci) ve Yıldız (Aslıhan Güner), Karadeniz bölgesinin inatçılığı ve hırçınlığını tüm doğallıkları ile dizide yansıtıyor. Dizinin başlangıç konusunda Yıldız karakteri Kuzey’e delice aşık ve gözü ondan başkasını görmüyor. Kuzey ise Yıldız ile nişanlanmasının ardından İstanbul’a giden, orada evlenip 3 çocuk sahibi olan bir adam. Dolandırılan Kuzey, 3 çocuğu ile birlikte memleketine dönüyor.

KUZEY YILDIZI HANGİ GÜN YAYINLANIYOR?

İşte tüm hikâye de tam burada başlıyor. Kuzey’in döndüğünü gören Yıldız, Kuzey’i pişman etmek için elinden geleni yapacak. Kuzey’in ve Yıldız’ın ailesi ise birbirine düşman olmuş iki aile olarak karşımıza çıkıyor. Bir taraftan kızları ile uğraşan Kuzey, diğer taraftan Yıldız’ın gönlünü yeniden kazanmaya çalışacak. Show TV’nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk, her hafta Cumartesi günleri, akşam 20.00’de başlıyor.

yeni başlayan diziler 2021 show tv, kanal d, fox tv, star tv