Yayınlandığı günlerde izlenme rekorları kıran Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin başrol oyuncuları arasında yer alan Toygan Avanoğlu’nun kim olduğu ortaya çıktı. Aslıhan Güner ve İsmail Demirci ile birlikte rol alan Toygan Avanoğlu, dizi severlerin merak ettiği oyuncular arasında bulunuyor. Kuzey Yıldızı Sefer Reis kimdir? Gerçek adı ne? Toygan Avanoğlu kimdir? Aslen nereli? Kaç yaşında? Oynadığı diziler hangileri? Soruları en çok aranan popüler başlıklar arasında yer alıyor. Cezmi Baskın, Aslıhan Kapanşahin, Berfin Nilsu Aktaş ve Gizem Güneş’in de rol aldığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin önemli oyuncusu Toygan Avanoğlu ile ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor.

KUZEY YILDIZI SEFER KİMDİR GERÇEK ADI NE

Kuzey Yıldızı dizisinde Sefer Kadıoğlu karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Toygan Avanoğlu’dur. Dizide Yıldız’ın abisi olan Sefer Reis, Karadeniz’in hırçın dalgalarıyla boğuştuğu kadar, diş geçiremediği karısı ve kız kardeşiyle de boğuşuyor. Her cümlesi ve yaptığı olay olan Sefer Reis karakteri, dizinin en sevilen karakterleri arasında yer alıyor.

TOYGAN AVANOĞLU KİMDİR ASLEN NERELİ

1979 doğumlu Toygan Avanoğlu aslen İstanbulludur. Toygan Avanoğlu’nun hayatına ilişkin alternatif biyografiler de internette yer alıyor. Bu içeriklere göre Toygan Avanoğlu İzmir’de doğdu ve spor akademisinden mezun oldu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk ve şan dersi alan Toygan Avanoğlu, ilk oyunculuk deneyimini Kanal-i-zasyon sinema filmi ile yaşadı. 1.89 metre boyunda olan Avanoğlu’nun burcu Terazidir. Ayla, Yol Arkadaşım, Aslı Gibidir ve Hababam Sınıfı Yeniden filmlerinde oynayan Toygan Avanoğlu, Muhteşem Yüzyıl, Benim İçin Üzülme, Güzel Köylü, Hanım Köylü, Yeni Gelin ve Meleklerin Aşkı dizilerinde rol aldı. Avanoğlu son olarak Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Sefer karakterini canlandırıyor.

gelmiş geçmiş en iyi diziler listesi yabancı türk yerli