Başrollerinde Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin rol aldığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi, son haftaların en popüler dizileri arasında yer alıyor. Cumartesi akşamları yayınlanan ve reytinglerde en çok izlenen dizi unvanını koruyan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin diğer oyuncuları arasında ise Cezmi Baskın, Ferda Kaynar, Hüseyin Soysalan ve Uğur Demirpehlivan var. Kuzey Yıldızı Yıldız Kim? Aslıhan Güner kimdir? Nereli, biyografisi ne? dizi severler tarafından sık aranan başlıklar arasında bulunuyor. Show TV’nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı ve onun başrol oyuncusu ile ilgili ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

Kuzey Yıldızı Yıldız kim gerçek adı ne Aslıhan Güner kimdir nereli eşi kim oynadığı diziler

KUZEY YILDIZI YILDIZ KİM GERÇEK ADI NE

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Yıldız Kadıoğlu karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Aslıhan Güner’dir. Dizinin inatçı keçilerinden biri olan Yıldız Kadıoğlu karakteri, köprünün diğer ucundaki Kuzey Mollaoğlu (İsmail Demirci) ile kozlarını paylaşacağı günü bekliyor. Kuzey tekrar memleketine dönüyor ve Yıldız aşkının ve öfkesinin şiddetini Kuzey’e yansıtmaya başlıyor.

ASLIHAN GÜNER KİMDİR ASLEN NERELİ

Aslıhan Güner’in annesi Malatyalı, babası ise Sivaslıdır. 1987’de İstanbulda doğan Aslıhan Güner, ilk oyunculuk eğitimlerini Barış Manço Kültür Merkezi’nde aldı. 2002 yılında Sırlar Dünyası dizisi ile kamera karşısına geçen Güner, oyuncu Mert Kılıç ile 2013 yılında evlendi. 1.70 metre boyunda olun Aslıhan Güner’in burcu ise Yay. Sempatik oyuncu, 2017’de Diriliş Ertuğrul dizisinde Karaca Hatun karakterini canlandırmış ve oyunculuğu çok beğenilmişti.

yeni başlayacak diziler listesi 2021 atv, show tv, kanal d, star tv, fox tv