Show TV’nin reyting rekortmeni dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk, Cumartesi akşamları yeni bölümleriyle ekranlara geliyor. Ersoy Güler’in yönettiği, başrollerinde Kuzey Kadıoğlu rolünde Aslıhan Güner ve Kuzey Mollaoğlu rolünde İsmail Demirci’nin rol aldığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde heyecan artıyor. Şule Mollaoğlu’nun diziye dahil olmasıyla birlikte Yıldız Kadıoğlu’nu sıkıntılı günler bekliyor.

YILDIZ KADIOĞLU’NUN TEPKİSİ

Kuzey Yıldızı’nın bu akşam 20.00’de başlayacak yeni bölümünde Aslıhan Güner’in hayat verdiği Yıldız Kadıoğlu karakteri yeniden isyanları oynayacak. Hayalini kurduğu mutluluğa kavuşmak üzere olan Yıldız, Kuzey’in resmi nikahlı eşi ve 3 çocuğunun annesi olan Şule Mollaoğlu’nun gelişi ile şok yaşayacak. Kuzey Mollaoğlu’nun resmi olarak hala evli olduğunu öğrenen Yıldız, bu duruma büyük tepki gösterecek.

YILDIZ KARAKTERİNİ CANLANDIRAN OYUNCU KİM?

KUZEY YILDIZI’NDA YİNE GÖZYAŞI VAR

Kendisini aldatılmış hisseden ve hevesi kursağında kalan Yıldız Kadıoğlu, yine gözyaşlarına boğulacak ve her şeyden vazgeçecek. Kuzey Mollaoğlu ise Yıldız’ı ikna etmeye çalışacak. Kuzey’in sözleriyle ikna olmayan Yıldız, yaralanmaktan bıkmıştır ve artık büyük bir karar vermek üzeredir. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde neler yaşanacak, hep birlikte izleyeceğiz.

KUZEY YILDIZI İLK AŞK NEREDE ÇEKİLİYOR?