Masterchef Türkiye’de son haftalarda önemli bir çıkış yakalayan, kaptanlığı kazanan ve şeflerinden övgüler alan Masterchef Alican Sabunsoy, yarışmanın popüler isimleri arasında yer alıyor. Masterchef Alican kimdir? Estetik var mı? Alican Sabunsoy nereli ve kaç yaşında? Soruları sıkça soruluyor. Masterchef Türkiye’de yoluna devam eden Alican Sabunsoy’a dair tüm ayrıntılar haberimizde cevap buluyor.

MASTERCHEF HANGİ ALIŞVERİŞ MERKEZİ'NDE ÇEKİLİYOR?

ALİCAN SABUNSOY KİMDİR? ESTETİK VAR MI?

Masterchef Türkiye yarışmacısı Alican Sabunsoy 1991 yılında Adana’da doğdu. Adana’da ilköğretim ve ortaöğretimini tamamlayan Alican Sabunsoy, daha sonra Mersin’e giderek eğitimine bu ilimizde devam etti. Kebaplar konusunda uzmanlaşan ve bu alanda hizmet veren mekanlarda çalışan Alican Sabunsoy, son haftalardaki performansı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Masterchef Alican’ın burnunun estetik olduğu yönünde iddialar var ancak bu konuda herhangi bir bilgi bulunmuyor.

MASTERCHEF BATUHAN BAYIR KİMDİR? NERELİ?

MASTERCHEF ALİCAN NERELİ? KAÇ YAŞINDA?

Masterchef Türkiye’de yarışan Alican Sabunsoy Adanalıdır. Masterchef Alican 28 yaşındadır. Sessizliği ve tartışmalara girmemesi ile tanınan yarışmacı, kazandığı kaptanlık ile de çok konuşulmuştu.

MASTERCHEF CEMRE NEDEN AĞLADI?