Masterchef Türkiye’nin dikkat çeken yarışmacıları arasında olan ve son 7’ye kalarak popülerliğini arttıran Alican Sabunsoy, yarışmanın en merak edilen isimleri arasında yer alıyor. Masterchef Alican aslen nereli? Alican Sabunsoy evli mi? Burnu estetik mi? Askerlik yaptı mı? Askere mi gidiyor? Soruları yanıt arıyor. Kebap uzmanı Alican Sabunsoy’a dair merak edilenleri haberimizde cevaplıyoruz.

MASTERCHEF ALİCAN NERELİ?

Masterchef Alican Sabunsoy aslen Adanalıdır. Adana’da doğan ve lise eğitimini Adana’da tamamlayan Alican Sabunsıy, yaşamını İstanbul’da sürdürüyor.

MASTERCHEF ALİCAN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? BOYU KAÇ?

MASTERCHEF ALİCAN EVLİ Mİ?

Masterchef’te yarışan Alican Sabunsoy evli değil. Alican’ın evli olduğuna dair bir paylaşım bulunmuyor.

MASTERCHEF ALİCAN’IN BURNU ESTETİK Mİ?

Masterchef Alican’ın burnu estetik değil. Alican Sabunsoy ile ilgili en merak edilen konuların başında burnu geliyor. Sosyal medya kullanıcıları bu konuda ikiye bölünmüş durumda. Alican Sabunsoy’un hayranları arasında yer alanların bir kısmı burnunun estetik olduğunu iddia ederken, diğer kısmı ise doğal bir burun olduğunu kaydediyor. Bu konuda Alican Sabunsoy tarafından yapılmış bir açıklama yok.

MASTERCHEF GÜZİDE'NİN EVİ NEREDE? GÜZİDE MERTCAN NEREDE OTURUYOR?

MASTERCHEF ALİCAN ASKERE Mİ GİDİYOR? ASKERLİK YAPTI MI?

Masterchef Alican’ın askere gidip gitmediği sorusu yanıt bulmadı. Askerlik yapmadığı yönünde bilgiler olan Alican’ın saçlarını kısa kestirmesinden dolayı askere alınacağı iddiaları gündeme gelmişti.